Home Showbiz Potresne riječi sina Ane Bekute

Potresne riječi sina Ane Bekute

220
0

Za mene i moju djecu si bio otac i deda! Putuj, dobri moj Milutine!

IZVOR: MONDO/ STEFAN STOJANOVIĆ

Posljednju deceniju života Milutina Mrkonjića obilježila je ljubav sa pjevačicom narodne muzike Anom Bekutom, koja je do posljednjeg trenutka bila uz njega.

Anin sin, Igor Polić oprostio se od majčinog dugogodišnjeg partnera emotivnim riječima:

Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas“, pisao je Bekutin sin na svom Fejsbuk nalogu i dodao:

Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš“.

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je u subotu 27. novembra u 80. godini. Političar je bio priključen na respirator, nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo danas.

Ljekari koji su ga zbrinjavali rekli su da je Mrkonjić bio u izuzetno teškom stanju, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. Uprkos svoj terapiji poboljšanja nije bilo.

Previous article“Ona ne nosi brus?!”
Next articleGlavni dizajner kuće “Luj Viton” umro nakon tajne borbe s rakom, imao samo 41 godinu! (FOTO)