Home Lifestyle Ovan lako dolazi do rezultata, Rak mora da štedi, Jarac dobija sjajnu...

Ovan lako dolazi do rezultata, Rak mora da štedi, Jarac dobija sjajnu ponudu za posao

138
0

Pročitajte dnevni horoskop za 30. novembar!

Ovan
Družite se više sa prijateljima. Imate dosta obaveza, ali ste pozitivni i ne ide vam ništa teško. Lako dolazite do rezultata uz pomoć drugih.

Bik
Jako brzo odrađujete zadatke koje imate na poslu. Pokušajte da se fokusirate na neku novu saradnju sa osobama koje vam odgovaraju. Bolje je da uvedete promenu u posao.

Blizanci
Proširite vidike i uhvatite se u koštac sa nekim obavezama koje vam se ne rade. Pustite druge da vam pomognu i da vam daju dobar savjet. Otvoreni ste za novu saradnju.

Rak
Štednja je obavezna. Ne preterujte sa kupovinom jer možete da platite neke stvari koje ste planirali da kupite. Ne pozajmljujte drugima novac.

Lav
Saradnja sa drugima je važna. Potrudite se da nađete zajednički interes sa kolegama, pa ćete tako lakše da ostvarite ono želite. Ako treba da sredite dokumentaciju, idealan je dan za to.

Djevica
Sve obaveze koje imate vas dosta opterećuju. Radije biste danas odmarali, ali odradite makar ono što je prioritetno. Postavite pravila kojih ćete da se držite danas.

Vaga
Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude dosadno.

Škorpija
Preosjetljivi ste. Obratite više pažnje na bliske ljude i ako vas neko pita za pomoć izađite mu u susret. Porodica vam je podrška u svemu što radite.

Strijelac
Sredite dokumentaciju. Budite odgovorni, a ne površni. Jedino tako ćete moći da ostvarite sve ideje koje imate i da uspijete da napredujete. Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite obaveze.

Jarac
Potrudite se da se fokusirate na rad. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite novu ponudu za posao jer možete brzo da napredujete.

Vodolija
Energični ste i lako dolazite do uspjeha. Moguć je pritisak u vezi sa poslom zbog kolega. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše obaveza.

Ribe
Zadržite što više informacija za sebe. Ne opterećujte bliske ljude problemima koje možete da imate na poslu. Na vreme završite obaveze koje ste započeli.

Previous articleNesreća kod Sarajeva: Voz usmrtio migranta
Next articleRodila desetoro djece, četvoro izgubila