Home Izdvojeno Predojević i Javor istovremeno odustali od kandidature (VIDEO)

Predojević i Javor istovremeno odustali od kandidature (VIDEO)

4598
0

Goran Predojević i Slobodan Javor, kandidati DNS-a i SNSD-a na predstojećim vanrednim izborima za gradonačelnika Prijedora, istovremeno su odustali od kandidature. Redakcija Lajna.info u posjedu je ekskluzivnih informacija.

Kako izvori našeg portala javljaju, oba kandidata su se povukla nakon “moralnog poraza” kojeg su sinoć u kasnim večernjim satima doživjeli, pogledavši promotivni spot nezavisnog kandidata Slađane Radaković, koja je svojim propagandnim vještinama pokazala ubjedljivu superiornost u odnosu na svoje protivkandidate.

Kako našoj redakciji javljaju izvori iz Gradskog odobra SNSD Prijedor, gospodin Slobodan Javor je od sinoć na jakim medikamentima usljed šoka kojeg je doživio shvativši da gospođu Slađanu nije moguće pobijediti na predstojećim izborima.

Takođe, izvori iz DNS-a javljaju da je medikamente gospodinu Javoru propisao upravo doktor Goran Predojević, koji se solidarisao sa mladim kolegom, odredivši im identične terapije, za koje kaže da će im “pomoći da prođu kroz ove krizne trenutke”.

Zbog svega navedenog, kontaktirali smo dr Slađanu Radaković, koja je za naš portal samo kratko prokomentarisala da bi navedenom dvojcu bilo pametnije da se uopšte nisu kandidovali, ako već nemaju petlje da se suprotstave dominantnijem kandidatu.

Zapratite LAJNA.info i na Fejsbuku da biste uvijek bili prvi sa najvažnijim dešavanjima.

Vijest je satiričnog karaktera.

Previous article“Lažni Dodik” Maljutka uručio priznanje Viškoviću
Next articleVeliki mjesečni horoskop za decembar