Home Showbiz Rodila desetoro djece, četvoro izgubila

Rodila desetoro djece, četvoro izgubila

280
0
FOTO: SCREENSHOT PINK TV

Pjevačica otkrila golu istinu o porodici, usvojena je sa pet godina

Folk pjevačica Mina Kostić nikad nije krila svoju prošlost, te je u više navrata otvoreno pričala o porodici i brojnim detaljima iz privatnog života.
Moja mama je rodila desetoro djece i četvoro pobacila, sada ima sedamdeset i dvije godine i izgleda super. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim – rekla je Mina jednom prilikom za Alo.

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja djevojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje.

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro djece, i tih sedamdesetih godina živjeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živjela, kako je isticala, kao princeza.
O Mini mogu sve pozitivno i lijepo da kažem, ja sam njena sestra. Posjećuje nas često, baš je bila prošlog mjeseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovdje, morala je da otputuje jer renoviramo kuću – kazala je za Kurir rođena sestra poznate pjevačice kad su pripadnici sedme sile posjetili Mininu rodnu kuću u zabačenom dijelu Ledina.

– Ja se ne stidim što sam Romkinja, nikada to nisam krila. Veliki pozdrav za moje Rome. Nije mi uvredljivo kada mi kažu da sam Ciganka. Ništa ne može više da me uvrijedi, znam ko sam i šta sam i nemam razloga da se vrijeđam. Bitno je da sam čovjek, a koje je neko boje kože to je stvarno potpuno irelevantno – kazala je Mina prije nekoliko mjeseci za “Šaranovu radionicu”, prenosi Blic.

Previous articleOvan lako dolazi do rezultata, Rak mora da štedi, Jarac dobija sjajnu ponudu za posao
Next articleNakon žestoke tuče i pucnjave u kafiću ranjene dvije osobe