Home Vijesti Crna hronika Tinejdžer se igrao s pištoljem pa ubiop dječaka (5)! Snimao video za...

Tinejdžer se igrao s pištoljem pa ubiop dječaka (5)! Snimao video za društvene mreže

139
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/WGN NEWS

Kako se navodi, 13-godišnjak je, zajedno sa još nekoliko maloljetnika, “pokušavao da napravi video na društvenim mrežama” sa napunjenim pištoljem.

Petogodišnjeg dječaka u Minesoti slučajno je ubio na Dan zahvalnosti tinejdžer, koji je držao napunjen pištolj da bi napravio video na društvenim mrežama, saopštila je policija. Policija je u četvrtak uveče pokušala da pruži prvu pomoć dječaku, ali je dijete preminulo na licu mjesta.

Prema početnoj istrazi policije, 13-godišnjak je, zajedno sa još nekoliko maloljetnika, “pokušavao da napravi video na društvenim mrežama” sa napunjenim pištoljem.

“U jednom trenutku je 13-godišnji dječak pucao iz pištolja pogodivši petogodišnjeg muškarca”, saopštila je policija. U preliminarnoj istrazi je takođe utvrđeno da je oružje slučajno opalilo i ubilo petogodišnjeg dječaka. Trinaestogodišnji tinejdžer je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvorskom centru za maloljetnike okruga Henepin dok se istraga o slučaju nastavlja.

Zamjenik šefa policije Bruklin rekao je da se incident dogodio u garaži jedne kuće dok su roditelji bili kod kuće. Odnos između dječaka i tinejdžera još uvijek nije utvrđen. On je dodao da tinejdžer može biti optužen za ubistvo iz nehata, dok bi vlasnik oružja, koji tek treba da bude potvrđen, takođe mogao biti optužen.

Previous articleEpidemiološka situacija u Srpskoj: Preminulo 18 osoba, zaraženo još 223
Next articleUkoliko danas ne uradite OVU stvar, sutra ćete se GORKO kajati!