Home Lifestyle Veliki mjesečni horoskop za decembar

Veliki mjesečni horoskop za decembar

394
0
IZVOR: @DASHAPATS VIA TWENTY20

Ovnovima ide na poslu, Blizancima u ljubavi, Djevice da pripaze na zdravlje

Pročitajte šta su vam zijvezde pripremile za posljednji mjesec u 2021. godini!

OVAN
Ljubav

Moguće je novo poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom preko posla. Ne brzajte sa ulaskom u novu vezu. Osoba koju znate duže vrijeme može da vam postane nešto više od prijatelja. Ne brzajte sa nekim zaključcima o voljenoj osobi, imajte strpljenja sa partnerom.

Posao

Prijatni ste prema kolegama i svi vam pomažu. Nemate na šta da se žalite. Teško ćete da dođete do dobrih rezultata. Napravite kompromis sa drugima, iako možda ne biste sve uradili na taj način. Svako ima pravo da radi kako misli da treba, ali nađite neko zajedničko rješenje.

Zdravlje

Odradite neke provjere koje stalno odalažete. Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

BIK
Ljubav

Na kraćem putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja može da vam zapadne za oko. Bitno je da je zabavna i da je hedonista, kao vi. Prijaće vam makar zbog razgovora. Potrudite se da ne zapostavljate partnera i isplanirajte neki zajednički put.

Posao

Moguće je usavršavanje ovog mjeseca. Sve vam ide od ruke. Budite temeljni i dajte svoj maksimum na poslu, pa ćete biti pohvaljeni. Neće toliko teško da vam bude da napravite progres i da dođete do više novca. Imaćete podršku kolega.

Zdravlje

Odlično se osjećate. Nećete imati nikakve probleme ovog mjeseca.

BLIZANCI
Ljubav

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Pokušajte da se posvetite jednoj osobi jer niste sigurni šta vam tačno odgovara. Od kraja mjeseca je moguće novo poznanstvo sa osobom na putovanju. Ako ste u vezi, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera i da budete strastveniji nego inače.

Posao

Obavezna je štednja ovog mjeseca, krediti nisu baš dobra preporuka. Moguće su neke nove saradnje, ali razmislite da li rizikujete previše. Ovo je mjesec kada treba da se držite oprobanog recepta za uspjeh, a ne da mijenjate bilo šta.

Zdravlje

Previše energije trošite na druge ljude i možete da budete pod stresom. Moguć je problem sa urinarnim traktom.

RAK
Ljubav

Teško ćete da izbalansirate posao i ljubav. Budite otvoreni za nova poznanstva. Nije vam lako da se posvetite nekome. Potpuno ste posvećeni obavezama i zbog toga može da trpi ljubavni život. Ako ste u vezi, voljena osoba može da vam da dobar savjet u vezi sa poslom.

Posao

Odličan je mjesec za saradnju sa klijentima. Napravite plan rada i držite se istog jer je sada vrijeme za neke nove aktivnosti. Neka muška osoba može da vam bude od pomoći, pa ne bi bilo loše da pitate za savjet kolegu.

Zdravlje

Odlično ćete da se osjećate ovog meseca. Vitalni ste i odlično ste raspoloženi.

LAV
Ljubav

Budite otvoreni za neku novu ljubav. Teško ćete da sve postignete i da uradite na vrijeme, a kamoli da izdvojite vrijeme za partnera. On mora da ima više razumijevanja za vas. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Posao

Imaćete previše posla i nećete da stignete da razmišljate o nekim novim obavezama. Razmislite sa kim možete dobro da sarađujete. Teško dolazite do dobrih rezultata jer svi nešto traže od vas. Budite uporni i radite ono što je prioritetno da biste sve postigli. Trud će da se isplati.

Zdravlje

Premoreni ste od previše obaveza. Brinite više o sebi.

DJEVICA
Ljubav

Veoma ste romantični. Lako dolazite do novog partnera i zaljubljivi ste ovog mjeseca. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Teško vam je da uspostavite dobar odnos sa partnerom. Bilo bi dobro da jasno pokažete da želite da otvorite neka nova pitanja u odnosu. Moguć je napredak u vezi i možda zajednički život ili mogućnost planiranja neke dalje budućnosti.

Posao

Imate mnogo bolji mjesec pred vama jer u decembru Jupiter konačno završava svoj hod po vašem polju posla.Teško postižete sve što ste zamislili, ali to svakako morate. Potrudite se da sarađujete bolje sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili zemlje. Budite otvoreni za nove opcije i za napredak na poslu. Usavršavanje je gotovo sigurno.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom. Brinite više o sebi.
VAGA
Ljubav

Što se ljubavi tiče, veoma ste osjetljivi i skloni ste flertu. Možete jako brzo da se zaljubite. Teško se usredsređujete i nije vam lako da brzo dođete do dobrog odnosa. Imajte strpljenja. Ako ste u vezi, pokušajte da se fokusirate na neke pozitivne stvari u odnosu. Razmislite kako možete da poboljšate svakodnevicu.

Posao

Imate previše obaveza i na više strana ste “razapeti”. Pokušajte da se fokusirate na posao. Potreban vam je savjet ili pomoć saradnika. Neka mlađa ženska osoba može da vam se nađe, ali pazite kome se povjeravate.

Zdravlje

Odmarajte više, nemate dovoljno energije.

ŠKORPIJA
Ljubav

Veoma ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima. Preko prijateljstva možete da dođete do ljubavi. Fokusirajte se na rad. Spremni ste za neku novu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, moguć je dogovor sa partnerom oko svega. Idite na kraći put.

Posao

Jako lako dolazite do novca. Nije vam ništa teško da uradite i konačno vidite dobre rezultate na poslu. Zadovoljniji ste nego inače. Neka osoba koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje može da bude od pomoći. Dajte sve od sebe da biste bili usredsređeni i uspješni. Bićete zadovoljni novčanom situacijom.

Zdravlje

Moguća je glavobolja ili problem sa pritiskom. Vodite više računa o ishrani.

STRIJELAC
Ljubav

Preko posla možete da upoznate neku stabilnu osobu. Možda je već znate duže vrijeme, ali sada ćete je vidjeti drugim očima. Ako ste u vezi, može da vam bude pomalo monotono. Razmislite kako možete da ulepšate vreme provedeno sa partnerom. Kupite neki poklon i obradujte voljenu osobu.

Posao

Imate dosta ideja koje možete da unovčite. Budite prijatni prema saradnicima. Veoma ste uporni i ništa vam nije teško da završite. Fokusirajte se na neke nove obaveze koje ne možete da izbjegnete. Na kraju mjeseca ćete da vidite rezultate rada i moći ćete da budete zadovoljni finansijama.

Zdravlje

Mogući su problemi sa koljenima, kostima ili zubima. Vodite više računa o sebi.

JARAC
Ljubav

Sve vam je idealno bilo da ste slobodni ili zauzeti. Teško se fokusirate na ljubav i na partnera. Budite iskreni prema voljenoj osobi u vezi sa problemima koje imate odavno. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da uradite sve što možete da biste bili srećni. Neka osoba kojoj se dopadate duže vrijeme će da se potrudi oko vas.

Posao

Neki novac koji čekate duže vrijeme sada možete da dobijete. Moguća je povišica i isplatiće vam se dosadašnji trud. Nije vam jednostavno da se dogovorite sa kolegama, ali možete da radite sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili zemlje.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

VODOLIJA
Ljubav

Postoji mogućnost za neku tajnu vezu. Neka osoba koja vam se dopada odavno može da bude prilično otvorena što se tiče simpatija. Razmislite šta tačno želite i ne brzajte sa odlukama koje možda nisu dovoljno dobre za vas. Ako ste u vezi, lako ćete da dođete do dogovora sa voljenom osobom. Odnos je stabilan i veoma ste posvećeni i romantični.

Posao

Usmjereni ste na sebe. Ne očekujte previše od drugih ljudi. Nađite kompromis sa drugima. Budite otvoreni za nove poslovne prilike koje mogu da vam se pruže. Postoji šansa za napredak, ali i za nove saradnike sa kojima ćete brže da napredujete.

Zdravlje

Preosjetljivi ste i moguć je problem sa grlom.

RIBE
Ljubav

Lako se otvarate prema ljubavi, ništa vam nije teško. Imate potpuno prijateljski odnos sa voljenom osobom i lako se razumijete. Ne postoji ništa što ovog mjeseca ne možete da popravite. Budite otvoreni za neko novo poznanstvo. Preko prijatelja ili interneta može da dođe do nove ljubavne priče.

Posao

Veoma ste optimistični što se tiče posla. Nije vam teško da dođete do rješenja problema. Fokusirajte se na neke nove obaveze koje su neodložne. Mars u polju posla u drugoj polovini mjeseca vam donosi veću aktivnost. Budite posvećeni, ali ne ulazite u rasprave sa nekom osobom koja nije dobar saradnik i koja može da vas sabotira.

Zdravlje

Imate višak energije. Odlično ćete da se osjećate tokom cijelog meseca.

Previous articlePredojević i Javor istovremeno odustali od kandidature (VIDEO)
Next articleProtest penzionera u Zenici: Traže povećanje penziaj za 10 odsto