Home Showbiz Rijaliti Dalilini bivši vjerenici ulaze u Zadrugu da joj naprave pakao

Dalilini bivši vjerenici ulaze u Zadrugu da joj naprave pakao

175
0
FOTO: TV PINK SCREESNHOT

Bivši vjerenici Dalile Dragojević, Mladen Vuletić i Dado Solomun, poznatiji kao MC Dado, će, prema pisanjima medija, ući u rijaliti Zadruga 5, kako bi pomrsili konce starleti.
Mladen je već potpisao ugovor s Pinkom, samo je pitanje dana kada će ući u Zadrugu. On je Dalilina velika ljubav. Bili su vjereni, planirali su brak i djecu. Upoznali su se u Parovima, a nastavili su vezu i napolju. S njim je imala burne svađe i skandale, pa ju je otac pritiskao da ga ostavi, što je na kraju i učinila. Ipak, nastavila je da pati za njim. Ubijeđen sam da se sa Carem smuvala jer je podsjeća na njega priča izvor za Hit Informer.

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT

Kako dalje navodi pomenuti list, producenti Pinka pregovaraju i sa MC Dadom da uđe u Zadrugu. Postoji mogućnost da Dalilini bivši iste večeri uđu u rijaliti.

Dalila i Dado nisu bili u dugoj vezi, ali je i za njega htjela da se uda i maštala o djeci. Kad je napustio Parove, a ona ostala, slala mu je pisma u kojima mu se zaklinjala na ljubav. U javnost je dospio dio pisma: “Ljubavi, mnogo mi nedostaješ, nisi ni svjestan koliko. Svaku noć zaspim razmišljajući o tebi. Volim te, shvati to! Želim da budem tvoja supruga i majka tvoje djece! Želim da nosim tvoj prsten zauvijek”. Biće zanimljivo kad se opet suoče, pošto je ovaj Bosanac, koji živi u Njemačkoj, spreman da iznese sav prljav veš iz njihove veze – kaže sagovornik.

Mladen Vuletić prokomentarisao je nasilje koje je izvršio nad Dalilom. Udario sam joj tri šamara i izvinio se. Pokajao sam se. Momci koje je imala prije mene ubijali su boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake i šutiranja – tvrdi Vuletić.

Previous articleMiralem Pjanić povrdgnut magnetnoj rezonanci
Next articleRukama hvatala sječivo u pokušaju da se odbrani