Home Showbiz Godinama ima najbolje noge na estradi, a napunila je 54! Sneki osigurala...

Godinama ima najbolje noge na estradi, a napunila je 54! Sneki osigurala adute

172
0

Snežani Babić Sneki i dalje niko ne može da skine titulu.

Snežani Babić Sneki ni poslije toliko godina niko nije skinuo titulu koju nosi otkako se pojavila na sceni devedesetih godina- najljepše noge na estradi, a još nema koleginice koja bi mogla da joj parira s ovim dijelom tijela.

Pjevačica ima 54 godine, a izgleda bolje od čak i duplo mlađih koleginica. Upravo zato, gdje god se pojavi privuče pažnju, a pogotovo nogama dugim 125 centimetara.

I čim se spomenu duge i vitke noge, svi odmah pomisle na Sneki. Iako dolaze nove muzičke nade, njene nasljednice nema ni na vidiku, a pjevačica je sada otkrila da li još uvijek redovno plaća osiguranje za najatraktivniji dio tijela.

“Ah, šta ću, mora se”, odgovorila je kroz smijeh Sneki, koja i dalje oduševljava energijom i ljepotom kao i prvog dana.

“Ja imam fantastičan odnos sa kolegama, a obzirom da trajem preko trideset godina to mi je veliki kompliment zato što sam jedan od rijetkih pevača na estradi koji ne zavisi od nove pjesme i to je potvrda za sve što sam radila ovih decenija”, ispričala je pjevačica za Grand News.
Snežanini “aduti” dugi 125 centimetara osigurani su navodno na milion dolara, pa se pjevačica ovim pridružila brojnim svjetskim zvijezdama koje su uradile isto. Džej Lo guzu, Sneki noge!

Pjevačica je ovo potvrdila prije nekoliko godina, ali nije željela da otkriva sumu.

“Na svoje noge sam uvijek bila ponosna, a koliko one vrijede procijenite sami”, rekla je Sneki tada.

Previous articleIsplivala fotografija Relje Popovića i Tare Simov
Next articleMiralem Pjanić povrdgnut magnetnoj rezonanci