Home Vijesti Crna hronika Napadnut autobus sa fudbalerkama, jedna i seksualno zlostavljana

Napadnut autobus sa fudbalerkama, jedna i seksualno zlostavljana

183
0
IZVOR: INSTAGRAM/ABELHASRAINHASDEPICOS/SCREENSHOT

Vojna policija je reagovala i uspjela da otjera razbojnike koji su uspjeli da opljačkaju autobus.

Užasne i potresne vijesti stižu iz Brazila. Fudbalerke kluba Abelas Rainjas napadnute su nakon prvenstvene utakmice sa Fluminenseom.

Autobus kojim su krenuli sa utakmice zaskočili su naoružani i maskirani razbojnici i tom prilikom su fudbalerke opljačkane.

Nažalost, to nije i jedina loša vijest. Brazilski mediji navode da je jedna od fudbalerki pretrpjela i seksualno zlostavljanje, a prije nego što se policija javila na licu mjesta razbojnici su pobjegli sa stvarima koje su im prethodno ukrali. Neki od tih predmeta su u međuvremenu pronađeni, ali trauma ostaje.

“Osjećale smo se kao u filmu strave i u žasa. Nismo mogle ni da spavamo razmišljajući o svemu što se dogodilo, a moglo je da bude i gore”, rekla je predsednika kluba Kiterija Alves.

“Moglo je da bude i krvi, to je zastrašujuće…”, dodala je ona.

Objašnjeno je da su napadači oteli torbicu s dokumentima i nešto novca, a trener Begao Silva prijavila je seksualno zlostavljanje jedne od fudbalerki iz autobusa.

Napadači su prvo zaustavili autobus i istjerali vozača, nakon čega je krenula pljačka. Imali su noževe i krenuli su sa njima na fudbalerke, a srećom vojna policija je hicima u vazduh uspjela da ih rastjera i spiječi veće incidente od onih koji su se desili nakon utakmice.

Previous articlePeskov ističe da je susret Putina i Dodika bio veoma koristan
Next articleSedam fudbalera precrtano zbog štednje