Home Lifestyle Pred Lavom je nova poslovna saradnja, Škorpija da uradi jednu stvar za...

Pred Lavom je nova poslovna saradnja, Škorpija da uradi jednu stvar za uspjeh

238
0
FOTO/ALOONLINE.BA/VANJA GAJIĆ

Pročitajte dnevni horoskop za 3. decembar!

Ovan
Budite prijatni prema kolegama. Šta god da vas nervira možete da prevaziđete. Budite odlučni da istrajete u svemu što ste planirali.

Bik
Napravite reorganizaciju. Razmislite šta ste dobro do danas radili. Dajte sve od sebe na poslu i pazite na detalje.

Blizanci
Preosjetljivi ste. Recite voljenoj osobi kako se stvarno osjećate. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Rak
Dosta informacija može da vas optereti na poslu. Pratite svoj osjećaj i ne nervirajte se previše oko detalja nego gledajte širu sliku. Veoma ste komunikativni.

Lav
Veoma ste ambiciozni. Moguća je nova poslovna saradnja. Ako ste zadovoljni poslom moguće su neke manje prepreke do napretka.

Djevica
Veoma ste napeti. Niste skloni saradnji sa drugima, ali zato morate da se oslonite samo na sebe i svoje mogućnosti. Budite odgovorni i poštujte rokove.

Vaga
Zadržite neke informacije za sebe. Ne moraju svi da znaju šta tačno mislite i planirate. Veoma ste neodlučni što se tiče nekih bitnih promjena na poslu.

Škorpija
Kreativni ste. Uvedite neke novine u posao i bićete uspješniji. Ne zapostavljajte prijatelje zbog previše obaveza jer mogu da vam zamjere.

Strijelac
Očekuje vas naporan dan. Nije vam lako da dođete do rezultata koje želite. Teško vam ide za rukom da uskladite svoj poslovni i privatni život.

Jarac
Jedva čekate da riješite sve zaostale obaveze. Kasnite sa zadacima. Bitno je da se dobro organizujete da biste sve stigli u roku.

Vodolija
Strastveni ste. Moguća su nova poznanstva koja mogu da budu interesantna. Posvećeni ste voljenoj osobi ako ste u vezi.

Ribe
Ne idealizujte partnera. Fokusirajte se na bitne probleme i pokušajte da dođete do najboljeg rješenja za sve. Ako ste slobodni, neka osoba slična vama može da vam uđe u život.

Previous articleMesi ima Zlatnu loptu, Ronaldo rekord za sva vremena
Next articleSnijeg intenzivno pada na Romaniji, ekipe za čišćenje puteva na terenu