Home Showbiz “Već neko vrijeme ne živimo zajedno”

“Već neko vrijeme ne živimo zajedno”

204
0
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je javno da se razvela od supruga Vojislava Miloševića, a ovim povodom obratila se i svojim pratiocima na Instagramu.

Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo donijeli odluku da obavijestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vrijeme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mjestu sreća naše kćerkice Lee – rekla je Jovana.


Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unaprijed svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumijevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić – rekla je Jovana u saopštenju.
Podsjetimo, 2017. godine Jovana je započela vezu sa političarem Vojislavom Miloševićem. Upoznali su se tako što ju je Vojislav pozvao na večeru sa namjerom da se druži sa njegovom majkom koja redovno prati “Parove”. Tada im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni.

U julu iste godine Jovana i Vojislav su se vjerili. Vjeridbi je prisustvovalo 50 političarevih zvanica, dok voditeljka nikoga nije pozvala. Mjesec dana kasnije je raskinula veridbu, a u medijima se pojavila vijest da ju je vjerenik prevario.

Ubrzo su se pomirili i nastavili su da uživaju u ljubavi. Krajem 2017. godine Jovana je zatrudnila i na svijet donijela kćerku Leu. Par se vjenčao 2018. godine, piše Blic.

Previous articleRulja mučila i ubila direktora jer je navodno bogohulio
Next articleKrivokapić i Plenković o saradnji dvije zemlje