Home Lifestyle Škorpija zadovoljno trlja ruke, Blizanci u potrazi za aferom, Lav ima pik...

Škorpija zadovoljno trlja ruke, Blizanci u potrazi za aferom, Lav ima pik na jednu osobu

185
0

Pročitajte dnevni horoskop za 4. decembar!

Ovan
Moguć je kraći put. Nije vam lako da se dobro organizujete jer imate previše obaveza. Potrudite se da izdvojite neko vrijeme za sebe, a ne samo za posao.

Bik
Obavezna je štednja. Nije vam lako da izađete sa troškovima na kraj, jer imate utisak da vam ide teže nego ikad. Pronađite motivaciju za rad.

Blizanci

Odličan je odnos sa partnerom. Lako se dogovarate sa njim oko obaveza. Izdvojite više vremena za voljenu osobu. Skloni ste flertu ako ste slobodni.

Rak
Nije vam ako da postignete sve što treba na poslu. Osjećate pritisak od neke ženske osobe. Dajte svoj maksimum što se tiče saradnje sa drugima.

Lav
Razmislite kako da priđete osobi koja vam se dopada. Veoma ste romantični. Bavite se sportom ako imate vremena.

Djevica
Preosjetljivi ste. Nije vam lako da dođete do uspjeha na poslu jer vas previše opterećuju problemi u porodici. Budite otvoreni za novu poslovnu priliku ili honorarni rad.

Vaga

Komunikativniji ste nego inače. Lako dolazite do novih kontakata za posao. Budite prijatni prema drugima i pokušajte da razumijete saradnike koji nisu vrijedni kao vi.

Škorpija
Priliv novca je očekivan. Budite spremni za napredak na poslu. Neka muška osoba može da vam bude velika podrška.

Strijelac
Preosjetljivi ste. Nije vam lako da postignete sve obaveze da odradite na vrijeme. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto i ne pomažite baš svima.

Jarac
Završite sve što ste započeli na vrijeme. Premoreni ste. Poslije posla izdvojite neko vrijeme za odmor.

Vodolija

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Nije vam lako da budete fokusirani potpuno na sve što vas čeka danas. Moguć je manji peh na poslu jer niste potpuno usredsređeni na rad.

Ribe
Posao mora da bude na prvom mjestu. Prijatelji i porodica moraju da vam pomognu u svemu što mogu ili makar treba da vam budu podrška. Ne primajte previše kritiku k srcu.

Previous articleTRESLA SE SVETINJA: Zemljotres na Svetoj gori uoči slave manastira Hilandar!
Next articleNjujork: Manijak nožem ubadao ljude, mučki ubio studenta iz Italije