Home Vijesti Crna hronika Ženu napao čopor pasa ispred Ginekologije: Umalo tragedija

Ženu napao čopor pasa ispred Ginekologije: Umalo tragedija

224
0
IZVOR: MONDO/JELICA DOJČINOVIĆ

U Banjaluci su u posljednje vrijeme sve češći slučajevi napada pasa na ljude, što izaziva veliku zabrinutost kod građana.

Najnoviji slučaj dogodio se sinoć na UKC RS, tačnije kod zgrade Ginekologije, kada je ženu napao čopor pasa lutalica. Na sreću, prošla je bez težih povreda. Njen suprug, izražavajući zabrinost, opisao je detalje šta se desilo, piše Banjaluka.com.

“Supruga je išla neuređenom stazom ispod ginekologije. Tu, pored kontejnera se okupilo desetak lutalica i zaletjelo se na nju. Jedan ju je ugrizao za nogu i pukom srećom zbog dubokih čizama nije je potrgao. Udarala ga tašnom i vrištala. U blizini je bio parkiran čovjek sa autom i svirao na pse i tako ih otjerao”.

Nakon nemilog dođaja, žena je otišla na Kliniku za infektivne bolesti gdje je primila injekciju protiv bjesnila. Uputili su prijavu policiji, ali su dobili odgovor da oni nisu nadležni za ovaj slučaj.

“Kad smo ih nazvali, dežurni je ubjeđivao suprugu da bespotrebno prijavljuje, da to nije ništa, da s tom prijavom ne može ništa. Ali mi smo otišli u stanicu da prijavimo i rečeno nam je da oni u ovoj situaciji ne mogu ništa konkretno uraditi”.

Iz Policijske uprave Banjaluka je potvrđeno da je slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatečeni navedeni psi. O svemu je obaviještena Higijeničarska služba Grada Banjaluka, koja će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti”, rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Previous articleNije mamurluk: Novi soj korone ima neobičan simptom
Next articleJedna emocija može da bude okidač za moždani udar