Home Vijesti Crna hronika Ljekari otkrili u kom je stanju žena koju je muž izbo 10...

Ljekari otkrili u kom je stanju žena koju je muž izbo 10 puta pred djecom

236
0
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

S. V. (29), koju je u subotu ujutro nožem napao muškarac u hodniku Dječjeg dispanzera u Leskovcu, svjesna je i komunikativna. Ali, i dalje je životno ugrožena.

Pacijentkinja je svjesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana. Ipak, s obzirom na težinu povreda, i dalje je životno ugrožena. U ovom trenutku je u stabilnog opšteg stanja, rečeno je u Kliničkom centru Niš, saznaje Telegraf.

– Imala je povrede po čitavom tijelu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predjelu grudnog koša – rekao je juče specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Dežurni ljekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8.30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

– Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povrijeđena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija – rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz lijevog uha, kao i ubodnu ranu u predjelu stomaka i posjekotinu na lijevoj strani lica. Na pitanje da li je vidio napadača, odgovorio je da nije.

– Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu – rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dječaka, kojima je ranjena žena maćeha.

Previous articleKorona u Srpskoj: Još 37 zaraženih, prijavljeno osam smrtnih slučajeva
Next articleTragedija Fudbaler usmrtio biciklistu koji je dostavljao hranu!