Home Showbiz Rijaliti Maja i Janjuš iznijeli sav prljav veš iz turbulentne veze

Maja i Janjuš iznijeli sav prljav veš iz turbulentne veze

340
0
FOTO: SCREENSHOT

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se sukobili tokom današnjeg glasanja za najvećeg licemjera u “Zadruzi 5”.

Irma, nisi licmjerena, ti si najomraženija. Nemaš ni jednu dobru osobinu. Ono što je Dalila, ti si omraženija od nje. Gruja stigne mu slika, a on kaže da nema nikakva osjećanja. Poslije sat vremena kaže da ga je prošlo – rekao je Janjuš na početku.

– Mina isto, budaletina. Ova Maja se bar borila, ti si mutava kao pokisla kokoška. Neću da pričam o ovoj, Maji… Ona je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemjer prema meni. Puštam i neću da se miješam. Maja prema meni, baš iz razloga što je čovjek rekao kako se ponašala dok smo ona i ja bili zajedno – govorio je Janjuš.

– Ti nemaš pravo glasa nakon svega što si mi uradio. Ja vidim tvoji dobru namjeru kad su naše svađe u pitnaju, ali uradio si mi gore stvari. Kad si mi uplatio 30.000 i ostavio me kao klošarku, ispao si najveći licmjer – ubacila se Maja.

– Kako da ne, neka bude, ne zanima me. Na trećem mjestu je Dalila, ajde što je uradila šta je uradila, ali da poslije svega neko drugi bude kriv i da ima opravdanje da i dalje pljuje njega, nikad mi neće biti jasno. Baš juče jedna situacija i govori mu šta on njoj radi, nisam vidio u životu – nastavio je košakaraš, piše Blic.

Previous articleU Berlinu ubijena cijela porodica: Stradali roditelji i troje djece (VIDEO)
Next articleVagi samo “leptirići” na pameti, Djevici stiže pomoć, Jarac puni novčanik