Home Vijesti Crna hronika U Berlinu ubijena cijela porodica: Stradali roditelji i troje djece (VIDEO)

U Berlinu ubijena cijela porodica: Stradali roditelji i troje djece (VIDEO)

150
0
IZVOR: YOUTUBE PRINTSCREEN/BILD

Troje djece i dvoje odraslih pronađeni su mrtvi u subotu u porodičnoj kući u Njemačkoj, zbog čega je tamošnja policija otvorila istragu o ubistvu.

Do tragičnog otkrića došlo je nakon što je jedan mještanin primijetio tijela kroz prozor kuće u selu Sensig, južno od Berlina. Detalji o ubistvu i dalje su malobrojni, a navodi se da je porodica u vrijeme smrti bila u karantinu zbog kovida, prenijeli su njemački mediji.
Prema riječima višeg javnog tužioca Gernota Bantleona, petoro mrtvih su dvoje odraslih i troje djece. Oboje roditelja su bili učitelji, a navodi se da je porodica bila u karantinu zbog zaraze koronavirusom.

“Leševi su imali prostrelne i ubodne rane“, rekao je tužilac. Dvoje odraslih ima 40, a troje djece četiri, osam i deset godina. “Odsjek za ubistva je aktiviran jer se mora pretpostaviti da je u pitanju ubistvo”, rekao je on.

Gospodin Bantleon je rekao: “Odjeljenje za ubistva i forenzičari su na mjestu zločina u Senzigu. Određen je javni tužilac iz hitne službe za teška krivična djela.

Juče popodne su bile spuštene roletne na kući, dok su forenzičari viđeni kako ulaze i izlaze iz zgrade. Vatrogasci su snimljeni kako u kutiji izvode kućnog ljubimca iz kuće. Policajci su išli od vrata do vrata duž ulice razgovarajući sa komšijama.

Previous articleProdao kćerkicu da bi prehranio porodicu, u posljednjem času stigao spas
Next articleMaja i Janjuš iznijeli sav prljav veš iz turbulentne veze