Home Showbiz Mile Kitić progovorio o napadu na nastupu

Mile Kitić progovorio o napadu na nastupu

200
0
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Folker Mile Kitić doživio je veliku neprijatnost na nastupu u Švajcarskoj, kada ga je napao gost iz publike. Kako pjevač ističe, sve što je gost u stvari želio bila je pjesma, ali kako je popio čašicu više nastao je haos.

Taj čovjek nije imao lošu namjeru. Znate, ja 40 godina nastupam i po kafanama, dođu svakakvi ljudi, ludi, napiju se, nekome se ja ne svidim kao pjevač ili kao lik… Ipak, ja smirim situaciju, priđem tom nekom i kažem: ‘Hoćemo li da popijemo jedno piće?’ – počeo je Mile priču, pa nastavio:

– Šta bi trebalo, svako veče da se svađam sa nekim?! Uostalom, rijetko ko je lud da plati kartu da sluša nekoga ko mu se ne dopada, zato i nema mnogo takvih situacija. Ipak, jedna se desila u Švajcarskoj. Nastupao sam u jednoj diskoteci i nekih 5, 10 minuta pred fajront, jedan čovjek mi je tražio da otpjevam jednu svoju pjesmu… Ja sam mu rekao: ‘Važi, samo da završim ovu pjesmu koju sad pjevam’. Ja nisam vidio lošu namjeru u licu tog čovjeka, a poslije svih ovih godina iskusan sam da ocijenim da li je neko naoštren ili nije. On me je povukao za ruku kad sam krenuo da se penjem uz stepenice, pa sam zbog toga promašio stepenik i pao na kolena – naglasio je pjevač u “Premijeri – Vikend specijal”, prenosi Blic.

– Poslije je ispalo kao da je on mene pretukao, ali to nije istina. Sve se desilo slučajno, jer je čovjek hteo samo da me povuče ponovo da mi kaže isto to za pjesmu. Obezbjeđenje ga je odvuklo i pretuklo, a ja sam im odmah rekao: „Nemojte ga dirati. Čovjek se samo napio”. Još je tu upala i njegova žena i počela da plače i govori: „Nemojte, imamo dvoje male djece” …Eto, čovjek nije imao lošu namjeru, a ispao je haos. Srećom se nisam povrijedio, ali mogao sam isto tako da padnem i povredim se mnogo teže – zaključio je Kitić.

Previous articleDvije osobe izbo nožem, treću zatvorio u podrumu
Next articleGabrijel Eskobar danas ponovo stiže u BiH