Home Vijesti Ninić demantuje navode o napadima, navodno oštećeni Banjalučanin posvjedočio: „Bilo galame, ali...

Ninić demantuje navode o napadima, navodno oštećeni Banjalučanin posvjedočio: „Bilo galame, ali nisam povrijeđen“

157
0
IZVOR: YOUTUBE/ELTA TV

Draženko Ninić demantovao je danas navode iz vijesti koju smo objavili, a u vezi policijskog saopštenja o napadima koji su se dogodili 2. i 3. decembra u Banjaluci i za koje je osumnjičen.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je uhapšen Banjalučanina D.N. zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Policija je saopštila da se D.N. sumnjiči da je 2. decembra u 6.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao S.A. iz ovog grada i ubo ga nožem u predjelu glave, te istog dana u 18 časova, fizički napao N.S. u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, a potom oštećenu osobu odveo i zaključao u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjen.

„Osumnjičen je da je 3. decembra oko 17.15 časova, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao Z.G., a potom ga ubo nožem u desnu nogu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio o krivičnim djelima“, navodi se u policijskom saopštenju.

Međutim, Ninić, kao i jedan od navodno oštećenih, Banjalučanin Siniša A., za Mondo su odbacili ove navode.

„To je laž. Pa nismo u Ukrajini… Nemam veze sa tim djelima niti se dogodilo pod takvim okolnostima. Pakuju mi se takve vrste priča. Ako treba, to mogu potvrditi svjedoci“, kazao je Ninić.

Jedan od navodno oštećenih, Banjalučanin Siniša A., a za kojeg se navodilo da je 2. decembra zadobio povredu od noža u predjelu glave, takođe tvrdi da se to nije desilo.

„Bilo je nekih nesporazuma, galame, ali niko nikoga nije povrijedio niti će krivično teretiti. Nisam napadnut niti bilo šta drugo. Nikakva prijava neće ići. Draženko Ninić je institucija! I sada sjedimo zajedno“, kazao je on.

Previous articleU čemu je tajna rasta Ujedinjene Srpske?
Next articleSipa privela direktora Bosnalijeka