Home Vijesti Crna hronika Uhapsili narko dilera, kad ono bivši fudbaler: Igrao sa Runijem, a prodavao...

Uhapsili narko dilera, kad ono bivši fudbaler: Igrao sa Runijem, a prodavao kokain i heroin vrijedan milion evra!

210
0
IZVOR: HUMBERSIDE POLICE/SCREENSHOT

Nije bio naročito poznat fudbaler, ali ima jedan nastup u Ligi šampiona.

Britanska policija uhapsila je Džona Loulesa (39) osumnjičenog da je bio na čelu bande iz Hala koja je dilovala heroin i kokain u vrijednosti od više od milion evra, a ispostavio se da je u pitanju bivši fudbaler!

Nije u pitanju ime koje će “zazvoniti” ni najvećim ljubiteljim fudbala, ali je u pitanju vezista koji je odrastao sa Vejnom Runijem, bar se tako hvalio. Nije uspio da napravi karijeru ni blizu njegove, a najveći uspjeh mu je što je igrajući za velški TNS zabilježio i jedan nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Liverpula.

Upravo je Loules čitav život bio uz Liverpul, redovan je bio na tribinama “Enfilda”, međutim život ga nije mazio i nakon završetka ne tako uspješne igračke karijere okrenuo se alternativnim izvorima zarade.

Bio je dio mafijaške družine “Scouse J”, jedne od najvećih u Halu, pa je samo Loules imao 11 dilera koji rade za njega, utvrdila je istraga. Sve se promijenilo tokom pandemije kada je shvatio da od života molera ne može da živi, tako da se okrenuo kriminalnim radnjama.

Loules ima čak šestoro djece, od šest do 18 godina, a istakao je da se kaje zbog svega, međutim teško da će mu to umanjiti ozbiljnu zatvorsku kaznu.

Previous articleAkcija “Trik”: Sipa pretresa na sedam lokacija u Sarajevu i Konjicu
Next articleStanković hoće da ide, ali ga Zvezda ne pušta?