Home Vijesti Crna hronika Osumnjičen da je srpom odrubio glavu trudnoj sestri

Osumnjičen da je srpom odrubio glavu trudnoj sestri

167
0
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Policija u zapadnoj indijskoj državi Maharaštra uhapsila je tinejdžera osumnjičenog da je odrubio glavu svojoj trudnoj starijoj sestri. Žena, stara 19 godina, udala se za muškarca bez pristanka svoje porodice, rekli su lokalni policijski zvaničnici.

Ona je kuvala čaj za brata i majku kada su je napali srpom. Tinejdžer i njegova majka potom su se predali policiji. Policija sumnja da su snimili i selfi sa ženinom glavom.

Brat je poslat u pritvor za maloljetnike nakon što je njegov advokat rekao da ima manje od 18 godina. Međutim, policijski zvaničnik je rekao da će ovu tvrdnju osporiti na sudu jer su pronašli potvrdu koja pokazuje da je punoljetan.

NJihova majka je privedena u policiju. Incident se dogodio u okrugu Aurangabad, javio je Bi-Bi-Si.

Žrtva je pobjegla u junu i udala se za svog ljubavnika, nakon što se njena porodica protivila njihovoj vezi. Iako su oboje pripadali istoj kasti, njena porodica nije odobravala brak jer je njegova porodica bila siromašnija od njihove.

Mlada žena nije mnogo kontaktirala sa svojom porodicom nakon udaje, ali ju je majka posjetila nedjelju dana prije ubistva. Policija je saopštila da je majka znala da je njena ćerka trudna.

Previous articleU saobraćajnim nesrećama u Srpskoj do oktobra poginulo 87 osoba
Next articlePorodice poginulih i nestalih Srba ispred Suda BiH