Home Vijesti Crna hronika U akciji “Storidž 2” uhapšeno 19 osoba

U akciji “Storidž 2” uhapšeno 19 osoba

220
0
FOTO: ATV/YOUTUBE/SCREENSHOT

Pogledajte UPAD ŽANDARMERIJE na jednu od lokacija koje su pretresali (VIDEO)

U velikoj akciji MUP Srpske i SIPA, a pod nazivom “Storidž 2” uhapšeno je 19 osoba i većina njih je odranije poznata policiji po krivičnim djelima u vezi sa drogom.

Na području Gradiške uhapšeni su Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Dragan Gavrilović, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović.

U Srpcu Radoslav i Saša Narančiću, u Banjaluci je priveden Nebojša Tojagić, u Laktašima Radivoje Lekić i Dario Taškov iz Novog Grada.

Organizovana kriminalna grupa, protiv koje policija danas sprovodi akciju “Storidž dva”, sumnjiči se da je duži period krijumčarila drogu iz Albanije i Crne Gore u BiH, a potom za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Njemačku, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ova grupa sumnjiči se da je počinila međunarodno krijumčarenje droge i oružja, na način da su pripadnici grupe djelovali u više zemalja i komunicirali zaštićenim aplikacijama.

Kako se saznaje, drogu su krijumčarili iz Albanije i Crne Gore u BiH, a potom za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Njemačku, saopšteno je iz Tužilaštva BiH, piše ATV.

Objavljen je i snimak hapšenja jednog od osumnjičenih

Previous articleKelvin Klajn uslikan s 45 godina mlađim dečkom!
Next articleSve pršti od luksuza: Stanija pokazala svaki ćošak penthausa od 150.000