Home Showbiz Rijaliti Ana Korać oštro o Miljani “Nasilje u kući, poremećaj i zanemarivanje sina”

Ana Korać oštro o Miljani “Nasilje u kući, poremećaj i zanemarivanje sina”

355
0
FOTO: YOUTUBE

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz “Zadruge 5” nakon što je nasrnula na Lazara Čolića Zolu. Sad su se tom prilikom oglasile Ljuba Pantović i Ana Korać, koje su žestoko osudile ponašanje Kulićke.

Miljanu su ljubomora i pakost naveli da napadne Zolu. Mislim da je za nju definitivno previše učešća u rijalitiju. Još od ranije je ona ispoljavala agresivnost i to je uzelo ozbiljnog maha. Mislim da je imala namjeru da ga povrijedi ali je smišljala kako i na koji način. Već je u nekoj od prošlih sezona napala Zolu dok je spavao i to je po meni najružnije što neko može da uradi. Nek je srećna što je nije strefio pesnicom odmah! Nema ni osjećaja a ni kontrole šta radi! Mogla je čovjeku da izbije oko onom štiklom. Vrijeme je da se posveti liječenju i da zaboravi na rijaliti – kaže izrevoltirana Ljuba, i dodaje da joj nije jasno zašto joj je pružena prilika da se vrati u “Zadrugu”, nakon svih napada koje je imala:

FOTO: ANA_KORAC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ovo je njoj ne znam koji put da ljudima nanosi ozbiljne povrede a i dalje joj je pružana prilika da se vrati u Zadrugu. Bilo je samo pitanje dana kad će opet napasti nekoga. Po meni je to nedopustivo ponašanje! Mislim da je Miljana zrela za ozbiljno liječenje i izliječenje pošto se kod nje definitivno miješaju psihoza i

želja za pravljenjem šoa. Obzirom da je znam jako dugo, po do sad prikazanom, spremna je da naudi i sebi i bilo kome drugom

takođe nije strano da fizički nasrne na partnere:

– Ja ne znam šta je to više sa ženama. Od kad žene biju muškarce, stvarno mi ništa nije jasno. Mislim da su njih dve jako slične, obje imaju neki psihički poremaćaj, ali ja smatram to opet proizilazi iz porodice. Možda su pretrpjele to, kao neki vid porodičnog nasilja, a sada im je ovo kao neki bunt. Mislim, kako se meni nikad to nije desila. Zato što sam ja iz normalne porodice i lijepo sam vaspitana.

Previous articlePredsjednica RS posjetila sedmočlanu porodicu u Brezičanima (FOTO)
Next articleTeška nesreća kod Bugojna: Poginule tri osobe