Home Lifestyle Djevica ne smije da baca pare, Jarac da se ne obazire na...

Djevica ne smije da baca pare, Jarac da se ne obazire na tračeve, a Blizanci imaju zdravstveni problem

174
0
IZVOR: YOUTUBE/NETFLIX

Pročitajte dnevni horoskop za 9. decembar!

Ovan

Imate dosta obaveza ali sve stižete na vrijeme da uradite. Nije vam ništa previše i lako dolazite do dobrih rezultata. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Bik

Završite započete obaveze. Ne konsultujte se sa drugima previše, nego dajte sve od sebe da uradite sami šta možete. Budite otvoreni za nove saradnje.

Blizanci

Novi prijatelji mogu da se pojave u vašem životu. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći. Moguć problem sa cirkulacijom.

Rak

Imate neke nove obaveze na poslu koje vam se ne dopadaju. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Ubrzajte se.

Lav

Višak energije treba da iskoristite za bavljenje sportom. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Moguće je zaljubljivanje u neku zabavnu osobu.

Djevica

Obavezna je štednja danas. Platite sve račune na vrijeme. Bilo bi dobro da se ne opterećujete previše stvarima koje ne možete da promijenite.

Vaga

Saradnja sa drugima može da bude odlična. Nije vam lako da dođete do posla koji vam odgovara. Neka bliska osoba može da bude od pomoći, ako ne radite već.

Škorpija

Odlično se osjećate danas. Nije vam lako da se usredsredite na rad. Budite otvoreni za nove poslovne prilike, iako nemate baš danas motivaciju, radije biste išli na neki put.

Strijelac

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte partnera. Potrudite se da ugodite jedno drugom. Budite prijatni prema nekoj osobi kojoj se dopadate duže vrijeme.

Jarac

Preosjetljivi ste. Pokušajte da danas sve uradite kako ste vi zamislili. Ne slušajte previše druge ljude.

Vodolija

Komunikativniji ste nego inače. Potrudite se da budete jasni u svojim zahtjevima prema partneru. Lako ćete da dođete do dogovora sa kolegama.

Ribe

Priliv novca je povećan. Možete da budete prilično zadovoljni svim postavkama na radnom mjestu. Promjene su moguće i bićete zadovoljni.

Previous articleVUČIĆ SE OBRATIO SRBIJI: Vratio sam Zakon o eksproprijaciji Narodnoj skupštini
Next articlePredsjednica RS posjetila sedmočlanu porodicu u Brezičanima (FOTO)