Home Lifestyle Lunarni kalendar: Kada je najbolje da uzmete kredit i vratite dugove?

Lunarni kalendar: Kada je najbolje da uzmete kredit i vratite dugove?

449
0
IZVOR: MONDO/UROŠ ARSIĆ

Ovo su najbolji i najgori dani za kredit i vraćanje dugova po lunarnom kalendaru!

Astrološke predikcije za polje novca vezuju se za položaj Mjeseca koji svakodnevno ima ogroman uticaj na nas. Lunarni (mjesečev) ciklus traje 29-30 dana, sam Mjesec ima četiri glavne faze: mlad Mjesec, prvu četvrtinu, pun Mjesec i posljednju četvrtinu. Ovih dana je bolje da ne započinjete ništa novo, niti da planirate važne stvari, posebno one koje se tiču finansija i ulaganja.

Zlatno pravilo je da je bolje započeti nove projekte kade je Mjesec rastući, ubrzo nakon mladog Mjeseca, a završiti stvari na opadajućem.

Tradicionalno , 4, 6, 7, 8, 10, 17, 20. i 21. lunarni dan se smatraju dobrim za operacije sa novcem. Ali 1, 2, 5, 9, 11. i 18, od 28. do 30. dana, finansijske transakcije se ne preporučuju. Pun Mjesec, kao i tri dana prije i poslije njega, veoma su “osjetljivi” dani i tada je um pod kontrolom emocija koje ometaju transakcije novcem. Najčešće u takvim danima pravimo većinu neplaniranih i nepotrebnih troškova.

Bolje je vraćati dugove, uključujući i kredite, u doba opadajućeg Mjeseca. Koristeći energiju opadajućeg Mjeseca da se oslobodi svega što drži, sputava i ograničava. 19. i 21. lunarni dan biće idealni za otplatu duga.

Kada je riječ o uzimanju kredita, najbolje je u dane mladog Mjeseca započeti proces: prijaviti se bankama, sastati se sa investitorima i tako dalje. Ali, ako je riječ o vraćanju kredita, bolje je to učiniti  tokom opadajućeg mjeseca, tako da se teret duga smanji u životu.

U 2022. šanse za dobijanje kredita i privlačenje investicija su neravnomjerno raspoređene za znakove Zodijaka.

Škorpije i Jarčevi će imati sreće u ovoj oblasti, tako da mogu slobodno da planiraju hipoteku ili kredit za nove poslovne projekte. Ali Vagama, Ovnu i Raku je bolje da se oslone na sopstvena sredstva.

Previous articleVakcinisao se 10 puta u jednom danu! Stručnjaci u čudu, niko ne zna šta će biti sa njim..
Next articleIzbori u Prijedoru: Od 14 kandidata devet su „fantomski“