Home Izdvojeno Јavor: Hladno vrijeme jedan od razloga slabe izlaznosti

Јavor: Hladno vrijeme jedan od razloga slabe izlaznosti

410
0
IZVOR: VEDRAN ŠEVČUK - MONDO

“Mnogo toga se izdešavalo u posljednja dva mjeseca, prije ovih izbora, i to je razlog slabe izlaznosti. Potom, izbori prije godinu dana, hladno vrijeme…”

Nakon što je izabran za gradonačelnika Prijedora, Slobodan Јavor je istakao da je među prvim ciljevima da što više privrednika dođe u grad.

“Fokus će biti i domaći privrednici, da vidimo kako jedni drugima možemo pomoći”, naglasio je Јavor za RTRS.

Prema njegovim riječima očekuje veliku pomoć i od republičkih institucija.

“Nastavićemo velike projekte, uz pomoć Vlade Republike Srpske. Nema lažnih obećavanja, već plan i rok kada ćemo nešto završiti. Јedna od prvih stvari jeste da ćemo tražiti da se sjednica Vlade Republike Srpske održi u Prijedoru. Želja nam je da ugostimo premijera i sve ministre. Time bi potvrdili da je Prijedor drugi grad Republike Srpske”, poručuje Јavor.

On se osvrnuo i na lošu izlaznost na izborima, navodeći razloge za to.

“Mnogo toga se izdešavalo u posljednja dva mjeseca, prije ovih izbora, i to je razlog slabe izlaznosti. Potom, izbori prije godinu dana, hladno vrijeme. Obećavano je mnogo našim sugrađanima, a nije ispunjeno u posljednjih 16 godina”, tvrdi Јavor.

Naglasio je da će jedan od prvih projekata grada biti ribnjak “Saničani”, gdje je cilj da ga otkupi Vlada Republike Srpske, i preda gradu na upravljanje.

(RTRS)

Previous articleUkrao 2.000 KM iz hotela u Banjaluci, uhapšen u Mostaru
Next articleMisteriozne smrti u Južnom Sudanu, pojavila se nepoznata bolest: SZO hitno šalje tim, umrlo skoro 100 ljudi!