Home Izdvojeno Ako jedno svešteno lice tako vaspitava dijete” Vesna Đogani oplela po Baki...

Ako jedno svešteno lice tako vaspitava dijete” Vesna Đogani oplela po Baki Prasetu

292
0
FOTO: ALEKSANDRA DIMITRIJEVIĆ, VESNA LALIĆ, NEMANJA JOVANOVIĆ / RAS SRBIJA

Smrt jutjuberke Kike Đukić pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a tim povodom se oglasila i Vesna Đogani koja je posljednjih godina izuzetno popularna na društvenoj mreži Tik Tok.

Ona se osvnula na sadržaj koji se propagira na sličnim mrežama i tinajdžerima koji taj sadržaj plasiraju ali i komentarišu. U jednom trenutku spomenula je i jutjubera čiji je otac sveštenik, aludirajući na Bogdana Ilića, Baku Praseta i psovke koje koristi u svojim klipovima, prenosi Blic.

– Zakon bi trebalo da bude jasan. Treba da se uvede red na društvenim mrežama tako da niko ne može da otvori profil na tuđe ili izmišljeno ime i prezime i da na taj način sakrije svoj identitet, već samo na svoje tako da će pri kreiranju profila morati da upiše JMG i bez toga neće moći da se registruje na društvene mreže. A kada pređe granicu normalne verbalne komunikacije i vređa na bilo kojoj osnovi da mu se ukine profil na 10-20 godina. tako da može samo da gleda sadržaj, ali ne može da daje objave ili komentariše bilo kog osim sebe kad se pogleda u ogledali. Tako se to rješava – napisala je Vesna i dodala:

 Mi odrasli smo uzori svojoj deci. Puštamo neke “Prasiće” da nam vaspitavaju djecu, da im govore kako se lako zarađuje “Lamburdžini” psovkama. Svaka druga riječ je “p**i k***c”. Ako tako jedno svešteno lice vaspitava svoje dijete, šta očekivati od običnih roditelja koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. E takve gluposti ne smiju da budu javne, to ostaje u tvoja čeitiri zida. Ima toliko lijepih stvari o kojima se može pisati i pričati: muzika, sport, dobra hrana, putovanja, moda, umjetnost… Sve ono što život čini lijepim. A ako ništa od toga ne znaš ili nemaš talenta, onda idi čuvaj ovce i njima propagiraj budalaštine – napisala je Vesna Đogani na svom Instagram profilu.

Previous articlePolicija uhapsila muškarca u Milićima
Next articleDrama i muk na Olimpiku, ljekari mladiću (23) spasavali život: Hitno je intubiran i prebačen u bolnicu sa stadiona!