Home Vijesti Begić u septembru policiji prijavio ucjene, predmet proslijeđen tužilaštvu

Begić u septembru policiji prijavio ucjene, predmet proslijeđen tužilaštvu

354
0
IZVOR: MONDO - VEDRAN ŠEVČUK

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić je prije tri mjeseca policiji prijavio da ga nepoznate osobe ucjenuju, te je izvještaj o tome dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, saznaje Mondo.

Kako nam je potvrđeno u PU Banjaluka, Begić se 4. septembra ove godine obratio policiji, a već 8. septembra je izvještaj o ovom slučaju dostavljen tužilaštvu.

“Policijski službenici su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka preduzeli neophodne mjere i radnje, te su 8. septembra 2021. godine dostavili izvještaj protiv nepoznatog lica ili više njih, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka”, istakli su u policiji.

Prije nekoliko dana u javnost je pušten Begićev privatni snimak pornografskog sadržaja, nakon čega je on na svom Facebook profilu napisao da napušta PDP i predaje svoj mandat u Skupštini grada Banjaluka, kao i da se povlači iz politike.

Naveo je i kako je ucjenjivan i da mu je traženo pola miliona KM da snimak „ne procuri“.

„Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama. Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo…” naveo je Begić između ostalog.

Previous articleMisteriozne smrti u Južnom Sudanu, pojavila se nepoznata bolest: SZO hitno šalje tim, umrlo skoro 100 ljudi!
Next articleMinistri EU pozivaju na smanjenje tenzija u BiH