Home Vijesti Crna hronika Pokušao da pobjegne od policije pa se zakucao u zid kuće (FOTO)

Pokušao da pobjegne od policije pa se zakucao u zid kuće (FOTO)

334
0
FOTO: POLICE.HU / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Sedam osoba je poginulo, a četiri povređene kada se vozilo srpskih registarskih tablica, u kojem su bili migranti, zakucalo u kuću, pošto je vozač odbio da stane radi policijske kontrole u Morahalomu blizu granice sa Srbijom, saopštila je danas mađarska policija.

Portparol Silvija Sabo izjavila je da se nesreća dogodila na magistralnom putu broj 55 u unutrašnjem delu Morahaloma. Vozač terenca sa srpskim tablicama je videvši policiju koja mu nagoveštava da stane, pokušao velikom brzinom da pobjegne, ali je vozilo naletelo na kuću i prevrnulo se.

Ona je dodala da je vozača policija uhapsila na licu mjesta, a pored zadržavanja, procesuiran je zbog trgovine ljudima i teške saobraćajne nesreće, prenosi Blic,

FOTO: POLICE.HU / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Policija je tokom uviđaja zatvorila magistralni put u cijeloj širini, pri čemu se saobraćaj odvijao okolnim ulicama.

U automobilu je bilo 10 ilegalnih migranata. Njih sedmoro je poginulo na licu mjesta, a još četiri osobe su povrijeđene, među njima i vozač.

FOTO: POLICE.HU / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Nesreća se dogodila u blizini grobja Morahalom. Vozilo je udarilo u ulaz cvjećare, a od sudara razbio se i veći komad zida. Zaustavilo se oko 20 metara od mjesta udesa. Zadnji deo vozila je razbijen, dok su prednji dijelovi razbacani po magistralnom putu – javio je dopisnik MTI sa lica mesta.

Previous articleZemljotres jačine 2,7 stepeni registrovan kod Siska i Petrinje
Next articlePolicija uhapsila muškarca u Milićima