Home Sport Fudbal Premijerligaš BiH dobija reflektore: Posušje potpisalo projekat, radovi kreću u proljeće

Premijerligaš BiH dobija reflektore: Posušje potpisalo projekat, radovi kreću u proljeće

175
0
IZVOR: FACEBOOK/ HŠK POSUŠJE

Posušje je jesenji dio prvenstva završilo na 10. mjestu sa 16 bodova, koliko ima i Leotar koji se nalazi u zoni ispadanja.

Stadion Mokri Dolac u Posušju će uskoro dobiti reflektorsku rasvjetu, potvrdio je hercegovački klub na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“Višegodišnji san svih navijača i simpatizera HŠK Posušje uskoro će biti ostvaren. Reflektorska rasvjeta stiže na jedan od najposjećenijih stadiona u BiH, na Gradski stadion Mokri Dolac u Posušju. U ponedjeljak je u prostorijama kluba potpisan projekt s kompanijom Aksa d.o.o Zenica”, saopštili su iz Posušja.

Iz kluba su dodali kako je upravni odbor na čelu s predsjednikom Dariom Sesarom uložio velike napore da ovaj veliki infrastrukturni projekat dođe u Posušje.

“Prva faza radova kreće na proljeće, a odnosi se na iskop i izlijevanje stopa za stupove. Navijači, grad i klub zaslužuju biti dio bh. fudbalske elite! Za naš klub i naš grad”, poručili su iz kluba.

Podsjetimo, Posušje je jesenji dio prvenstva završilo na 10. mjestu sa 16 bodova, koliko ima i Leotar koji se nalazi u zoni ispadanja te hercegovačku ekipu očekuje žestoka borba za opstanak u elitnom rangu bh. fudbala.

Previous articleRadović smatra da bi se naknada za borce trebala povećati
Next articleOdbornik PDP-a Ivan Begić predao mandat