Home Lifestyle Rak je pod stresom zbog obaveza, Lav uživa u svemu što radi,...

Rak je pod stresom zbog obaveza, Lav uživa u svemu što radi, Ribe da paze kome se povjeravaju

434
0

Pročitajte dnevni horoskop za 14. decembar!

Ovan

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Pokušajte da uradite sve što je do vas da biste napredovali. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći.

Bik

Budite otvoreni za neko novo poznanstvo. Veoma ste uporni i možete lako da ostvarite sve ciljeve. Moguć je napredak na poslu. 

Blizanci

Nije vam lako da se usredsredite na posao. Posvetite više pažnje privatnom životu. Ne dozvolite sebi da se opterećujete previše tuđim problemima.

Rak

Pod stresom ste zbog previše obaveza. Ne možete baš sve da postignete i to vas previše opterećuje. Budite otvoreni za neko novo poznanstvo. Ako ste u vezi, odlično se slažete sa partnerom.

Lav

Uživate u svemu što radite. Srećni ste zbog napretka. Potrudite se da se usredsredite na posao, na detalje, da ne biste bili u problemu. Odmarajte više poslije radnog vremena jer ste preopterećeni.

Djevica

Moguć je kraći put. Ako niste u prilici da negdje idete, moguće je usavršavanje. Potrudite se da dođete do rezultata koje ste zacrtali, ne odustajte od postavljenih ciljeva.

Vaga

Nije dobar dan za neku veću kupovinu. Bilo bi dobro da platite račune na vrijeme. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje ne možete da odložite.

Škorpija

Skloni ste dogovoru sa drugima. Svaka saradnja vam ide od ruke. Ne dozvolite da vam se drugi miješaju u ljubavni život, nego sačuvajte svoju privatnost za sebe. 

Strijelac

Brinite više o svom zdravlju. Osjećate se odlično. Nije vam lako da dođete do brzog dogovora sa kolegama. Imajte strpljenje.

Jarac

Veoma ste stabilni u svojim odlukama. Potrudite se da budete efikasniji i vredniji. Neka ženska osoba može da vas ometa na poslu.

Vodolija

Sve vam ide teže nego što ste očekivali. Potrudite se da udovoljite drugima da biste se bolje slagali. Bićete produktivniji u drugom dijelu dana.

Ribe

Pazite kome se povjeravate. Budite malo diskretniji. Potrudite se da se fokusirate na sitnice. Nadređeni može da vas provjerava i da imate problem ako budete nesmotreni.

Previous articleIzbori u Prijedoru: Od 14 kandidata devet su „fantomski“
Next articleU Beču haos u saobraćaju, Slovenija bez struje