Home Showbiz Rijaliti Zola danima držao Miljanu u podrumu

Zola danima držao Miljanu u podrumu

390
0
FOTO: SCREENSHOT

Bjesnio što mu je dala samo 500 evra za dug i kocku

Lazar Čolić Zola navodno je držao Miljanu Kulić danima zaključanu u podrumu!

Di-džej iz Dervente je pred ulazak u Zadrugu zvao svoju tadašnju djevojku da dođe u Republiku Srpsku kako bi joj iznudio novac!

Pošto mu je donijela “samo” 500 evra, Zola ju je navodno danima kinjio i tjerao da spava u podrumu kuće njegovog druga.

– Miljana je ludo zaljubljena u Zolu i spremna je sve da uradi za njega. Kada ju je ljetos pozvao da dođe kod njegovog druga u Doboj, odmah je potrčala. Rekao joj je da ponese pare jer su mu bile hitno potrebne za kocku! Kod sebe je imala samo 500 evra i to mu je i dala – priča za Informer dobro obaviješten izvor i dodaje da je Zola poludio jer je očekivao nekoliko hiljada evra.

Vikao je na nju: “Što si došla sa tako malo love?! Šta da radim sa tom sićom?!“ Uzeo joj je taj novac, drugu je vratio dug od 100 evra, a ostalo je prokockao!

Sagovornik za gorenavedeni list, dodaje da je Čolić bio toliko bijesan na Kulićevu da ju je navodno danima maltretirao.

– Kad je shvatio da je ponijela samo 500 evra, tjerao ju je da spava u podrumu! Ona se svađala s njim zbog toga, ali nije htio da čuje da je pusti u kuću. Kljukao ju je nekim lijekovima da bi je smirio – pričao je izvor.

– Vratila mu kredit. Dok je Miljana bila omamljena u podrumu, Zola je uživao punim plućima. On je za to vrijeme odlazio da spava u kuću, izlazio je, bančio… Kockao se… Miljana ga uopšte nije zanimala! Po cio dan je sjedila u podrumu, pušila cigaretu za cigaretom i pokušavala da ga dobije na telefon. Tek poslije tri dana pustio ju je iz podruma, a ona se odmah vratila u Niš.

Kulićeva ne krije da je prošlog ljeta potrošila sav novac na bivšeg dečka i još se zadužila.

– Zola me je opelješio! Vratila sam njegov kredit od 20.000 evra, dugove za kocku i drogu, a tokom ljeta, dok smo bili u Doboju, stalno me je pritiskao da mu dam još novca. Zvala sam mamu da mi pošalje pare, ali ona nije htjela jer mi je dala dovoljno novca kad sam pošla! Zbog toga sam se zajmila na sve strane. Još imam dugove zbog njega! – rekla je Nišlijka.

Previous articlePreminulo 12 osoba: Još 246 novozaraženih
Next articleRadović smatra da bi se naknada za borce trebala povećati