Home Sport Fudbal Inter će raskinuti ugovor sa Eriksenom: Slijedi povratak u Ajaks?

Inter će raskinuti ugovor sa Eriksenom: Slijedi povratak u Ajaks?

321
0
IZVOR: PROFIMEDIA

Eriksenov ugovor s Interom važi do juna 2024. godine.

Danski fudbaler Kristijan Eriksen i aktuelni prvak Serije A Inter uskoro bi trebali sporazumno raskinuti ugovor, javlja Gazeta.

Oni navode da klub izuzetno poštuje Eriksena, ali da zbog protokola u Seriji A kojim se zabranjuje igranje fudbala s defibrilatorom on nije u mogućnosti igrati za tim i da će se s tim u vezi i raskinuti ugovor s danskim fudbalerom.

Eriksenov ugovor s Interom važi do juna 2024.godine i prema njemu godišnje zarađuje 7 miliona evra.Ovakav ugovor mu garantuje da će mu klub isplatiti do 7,5 miliona evra za jednu godinu.

Danski igrač je nedavno počeo trenirati sa svojim bivšim klubom Odenzeom, a čelnici kluba su bili oduševljeni što se vratio kući i što ima priliku ponovo biti na terenu.

Ranije je bilo govora kako će Ajaks pokušati da dovede Eriksena, za koji je ovaj fudbaler već nastupao prije odlaska u Totenhem.

Eriksen je za Inter ukupno odigrao 60 mečeva u kojima je postigao osam pogodaka i upisao tri asistencije, a ukupno je na terenu proveo 2.769 minuta noseći dres kluba iz Milana.

Previous articleDejan priznao Dalili da je voli, a onda je u sobu ušao Car
Next articleNudili smo Vlahoviću najveći ugovor u istoriji, odbio je više puta: Spremni na sve zbog Dušana, milionska ponuda je tu!