Home Showbiz Oca joj osudili na smrt, nju saslušavali i maltretirali: Ružica Sokić zbog...

Oca joj osudili na smrt, nju saslušavali i maltretirali: Ružica Sokić zbog traume iz djetinjstva nikad nije imala djecu

179
0

Slavna glumica Ružica Sokić danas bi napunila 87 godina

Velika srpska glumica Ružica Sokić danas bi napunila 87 godina, publika ju je obožavala a u srpskoj kinematografiji ostavila je neizbrisiv trag igrajući u mnogim filmovima i serijama. Ružica je u djetinjstvu prošla mnogo bolnih trenutaka, a detalje nikad nije krila od javnosti.

Bila je u srećnom braku sa Miroslavom Lukićem, ali nasljednike nikad nisu imali. Kako je Ružica jednom istakla, njena odluka je bila da ne želi da postane majka baš zbog toga što je ona odrasla u jako teškim okolnostima.

“Želja za karijerom je najviše uticala na to da prihvatim činjenicu da nikada neću imati dijete. Bojala sam se da zastanem, a i plašila sam se porođaja”, ispričala je Sokićeva jednom prilikom, pa otkrila i kroz kakvu muku je prošla u svom odrastanju.

Njenog oca su osudili na smrt nakon završetka okupacije Njemačke, ali su ga kasnije oslobodili, međutim, bio je lišen svih građanskih prava.

“U trosoban stan ubacili su nam porodicu nekog frizera jer je to bila ruska formula stanovanja. Ti ljudi iz sela Rušnja maltretirali su nas, naročito mog oca koji je zbog verbalnog delikta bio prokažen i zatvaran. Čak su i mene saslušavali, ali nisam dozvolila da mržnja nikne u mom biću. Nikoga ne mrzim, pa ni te ljude koji su mi uništili život”, istakla je glumica jednom prilikom.

Podsjetimo, Ružica je preminula 19. decembra 2013. godine, na odjeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Srbije, a koliko je bilo poznato javnosti duže vrijeme se borila sa Alcajmerovom bolešću.

Previous articleNakon poraza u Prijedoru OPOZICIJA ANALIZIRA VLASTITE PROPUSTE
Next article“Veliki pomak u izdvajanjima za privredu” Žunić o planiranom budžetu Srpske za iduću godinu