Home Showbiz Pjevačica o bolnom gubitku bebe koji se desio nakon razvoda

Pjevačica o bolnom gubitku bebe koji se desio nakon razvoda

139
0
FOTO: FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica Vlatka Pokos otvorila je dušu o bolnom iskustvu koje je doživjela kada je prije 15 godina izgubila bebu, želeći da na taj način pruži podršku ženama koje su prošle kroz istu traumu.

Vlatka se sa spontanim pobačajem suočila kada je imala 36 godina, u vrijeme teškog perioda u svom životu, kada se raspao njen brak sa zagrebačkim preduzetnikom Josipom Radeljakom.

Spontani pobačaj je za svaku ženu izuzetno težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih razdoblja života ikad. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa uzrokovanog izuzetno teškim razvodom od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopšte uspjela da ostanem u drugom stanju, no usprkos nezavidnoj situaciji, nije bilo nikakve sumnje da želim da rodim to dijete. Međutim, život je htio drugačije – otkrila je hrvatska pjevačica za “Gloriju”.

Iako je bila jako uplašena, podstanar, bez ikakve imovine i bez ikakve podrške, to dijete je za nju predstavljalo blagoslov i svijetlu tačku u životu.

Ostao je samo osjećaj ogromne tuge, očaja i beznadežnosti kad mi je ginekolog, danas nažalost pokojna Višnja Latin, nakon devet nedjelja trudnoće rekla da maleno srce više ne kuca. Obuzela me je tuga, osjećaj nemoći, osjećaj gubitka i suze koje su tekle danima – prisjetila se Vlatka, piše Blic.

Previous articleU NSRS se nastavlja rasprava o prijedlogu budžeta za 2022. godinu
Next articleZdravstveni radnici skinuli bijele mantile i prestali s radom