Home Showbiz Rijaliti “Da li ti želiš vezu sa mnom?” Dalila i Dejan pali jedno...

“Da li ti želiš vezu sa mnom?” Dalila i Dejan pali jedno drugom u zagrljaj, on u suzama

191
0
FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević sklonili su se sinoć u pab kako bi obavili razgovor o svom odnosu, a Dejan je završio u suzama.

Nemoj da mi prilaziš kad mi je teško jer ću smatrati da mogu da imam komunikaciju – rekla je ona.

– Komunikaciju, ali ti hoćeš da mi zamjeraš… Bila si takva, ja sam ti dao pravo. Daješ sebi za pravo da zamjeraš neke stvari, a sebi daješ za pravo da radiš stvari od kojih je sve krenulo. Ja treba da stavim zid i da opet budem ovakav – dodao je Dejan.

Ne, nego da isključiš stvari. Je l’ ti ja smetam ovakva? – pitala je ona.

– Vidjeću da li mi smetaš, moraš da se ugrizeš za jezik – odbrusio je Dragojević.

– Neću – dodala je Dalila.

– Moraćeš, ako hoćeš da imamo neki odnos. Ja sam dovoljno ćutao – nastavio je Dejan.

– Je l’ ti više odgovara da radiš šta hoćeš ili odnos sa mnom? – pitala je Dalila.

– Odnos sa tobom, ali zašto moram da budem ograničen? – uzvratio je Dejan.

– Ako poželiš da uđeš u ljubavni odnos ja neću imati problem sa tim. Nisam te doživjela u komunikaciji, poljupcu, neću ti biti smetnja. Kako će meni poslije da bude da li ću lupati ili će mi biti svejedno, ne znam. Samo u druženju sa mnom pokvarene stvari ćeš zaboraviti. Stvari koje budu čiste, ja ti neću smetati, ali nametanja da komentarišeš svoje riječi koje mnogo znače, ne pada mi na pamet – govorila je Dalila.

– Previše hoćeš sebi da daš za pravo, a mene previše uskraćuješ. Ti sve što hoćeš da uradiš, neko kad vikne prst u mene, a ja sam na ivici da li ćeš ili nećeš. Gdje je tu ravnopravnost? Ja ovako ne mogu da izdržim. Previše se zahtjeva, ja samo hoću da budem fer i korektan, a ti govoriš da sam neiskren – odgovorio je Dejan.

– Je l’ ti želiš vezu sa mnom? – pitala ga je Dragojevićka.

– Ne – rekao je on.

– Ne? Lažeš – pobesnila je Dalila.

– Neću vezu, hoću samo komunikaciju – nastavio je Dejan, pa dodao:

– Promijenilo se sve, glava mi je drugačija. Kako si navikla na neke stvari ja to ne mogu da radim, a imam želju da ti pomognem i da ti bude lakše ovdje, i meni i tebi. Ne želim ti ništa loše, šta god da je bilo.

– Ako ćeš da mi prilaziš samo zato što hoćeš da me utješiš, a nije iskreno i nije pravo… Ako će se dešavati stvari koje su se dešavale, ja sa tobom ne mogu da budem ni u prijateljskom odnosu – nastavila je Dalila.

– Dobro. Od mojih riječi se prave tumačenja. Ja mogu da pogledam ne znam kako, to ne znači da je tako, je l’ razumiješ? Ja ne mogu da stojim i gledam kako ćeš da tumačiš. Sve je meni kristalno jasno. Ja ne želim da te povređujem, želim da ti pomognem. Ja svoje emocije i zaštitničko ponašanje nikad nisam prezentovao javno, ja sam takav i tako reagujem – dodao je Dragojević.

Dragojević emotivno i u suzama nastavlja svoju priču.

– Moje iskreno mišljenje je da tu nije gotovo. Uhvatim samog sebe u ludilu, prilazim ti da pričamo, da ti ne pravim smetnje, a sutra ili za tri mjeseca bude nešto slično. Šta ja opet treba da se zalijećem u bazen? – pitao je on, a onda se Dalila osvrnula na Filipa Cara, sa kojim je prevarila Dejana, a koji ju je zatim ostavio zbog Maje Marinković, piše Blic.

– Taj čovjek je mrtav za mene. Mogu da se nasmijem na foru, na koju se nasmiješ i ti. Vrijeđao je moje roditelje, govorio ogavne stvari. Bilo kako bilo, ja ne mogu da pobjegnem od života sa njim u kući i sad u izolaciji. Čovjek sam od krvi i mesa, a on da bude ponovo sa mnom, ne može za 100 života. On me vrijeđa jer zna da nisam žena kao Maja i taj revolt mu se budi, jer vidi da komuniciram sa tobom. Otakako je ušao u odnos nije prestao da gleda u mene – dodala je Dalila.

Previous article“Šljuka je oteo Stefana Živojinovića” Šiptarov saradnik otkriva detalje OTMICE BRENINOG SINA
Next articleDodik sa Varheljijem: Zaključci NSRS ne izlaze iz okvira Ustava BiH i Dejtonskog sporazuma