Home Showbiz “Izgubila sam bebu i poslije nije išlo” Pjevačica iskreno o životu i...

“Izgubila sam bebu i poslije nije išlo” Pjevačica iskreno o životu i porodici

188
0
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

Pjevačica Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih na estradi, a ona sada otvoreno govori o novcu, ali i o tome što joj se nije ostvarila najveća želja – da dobije dijete.

Branka kaže da ne voli kada je oslovljavaju sa “milionerka” jer su veći dio bogatstva i ona i suprug naslijedili od svojih roditelja.

– Ja sam naslijedila nešto od roditelja, a i suprug je naslijedio dosta jer je iz jedne imućne porodice, otac mu je bio doktor nauka, putovao po svijetu. Znate, kada imate ovdje stan i kuću onda ispadnete milionerka. To me nervira. Uvijek sam voljela stilski namještaj, pa sam to kupovala. Ekonomična sam – rekla nam je pjevačica i dodala:

– Kada smo bili mladi imali smo želju da imamo kuću ili stan, sada sve to imam i želja mi je samo da budemo zdravi svi zajedno. Samo da nas prođe ova korona svuda u svijetu. Džabe su sve pare svijeta, vidite koliko smo pjevača izgubili.

Branka Sovrlić se zatim osvrnula na ljubav sa svojim suprugom.

– I u djetinjstvu sam imala, nisam živjela u izobilju, ali sam imala dovoljno. Od početka sam zajedno sa suprugom, ljubav je sve veća i veća. Kada ostanete bez roditelja onda vam je supružnik i otac i majka i brat. Ja vjerujem u sudbinu, upoznali smo se baš zahvaljući mojoj pjesmi “E Branka, Branka”, koju je Toma pevao. On je poveo Tomu na turneju i pjevala sam baš sa njegovim orkestrom na moru. Bila sam sa Miletom Kitićem, došao je on po svoj orkestar i vidio me. Zacrtao: moja ili ničija, i bio je uporan. Zvao me je stalno, bio je privatni menadžer, a ja sam se pravila važna jer sam snimala za PGP RTS i bila sam ekskluzivac. Nisam htjela da radim sa njim, toliko da je moja mama govorila “ovaj čovjek je toliko dosadan”, jer je zvao na fiksni – otkrila je Branka.

Ona se zatim osvrnula na gubitak bebe koji je doživjela u mladosti i na neostvarenu želju da bude majka.

– To je bio najgori period, trebalo je da imam djece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i poslije toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i djecu od brata, koji mi je preminuo prije tri godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja djeca – iskrena je pjevačica.

Branka je nedavno bila na putovanju, u Hurgadi, gdje je vodila svoje zaposlene.

– Povela sam svoje zaposlene iz restorana koji imam na Baščaršiji, uvijek tako, svake godine povedem po dvije koje su te godine bile najbolje. Ne treba se hvaliti time, ali vidjelo me je dosta naših ljudi. Ne volim da ističem da pomažem ljudima. Mora se svima pomoći koliko se može. Nekada sam puno radila, imala dosta koncerata mjesečno, sada imam restoran i radim puno, malo putujem – zaključila je Branka Sovrlić, piše Blic.

Previous articleOdređen pritvor još dvojici umješanih u ubistvo navijača Željezničara
Next article“Nikad nismo zabilježili ovakav slučaj prevare” Srbin u Njemačkoj na željezničkoj stanici naplaćivao toalet