Home Lifestyle ŠOKANTAN SLUČAJ Majka i sin ne odustaju od svoje “ljubavi”, a razdvajaju...

ŠOKANTAN SLUČAJ Majka i sin ne odustaju od svoje “ljubavi”, a razdvajaju ih i sud i komšije

215
0

Prije par godina, svijet je obišla priča o Moniki Mares (41) koja je stupila u ljubavnu vezu sa sopstvenim sinom, Kejlebom Petersonom (24).

Monika i Kejleb iz Novog Meksika su zbog toga bili i na sudu, po prijavi komšija, ali su i tada poručivali da ne planiraju da se odreknu svoje “ljubavi”.

Kejleb je, inače, rođen kao Karlos, a odmah nakon što ga je Monika rodila sa 16 godina, dala ga je na usvajanje.

Usvojitelji su mu nadjenuli ime Kejleb, i on nije imao nikakav kontakt sa svojom biološkom majkom – sve do prošlog Božića kada su se povezali na Fejsbuku. Odmah su ugovorili i upoznavanje.

– Prvi put kada sam vidjela svog sina, osjetila sam leptiriće u stomaku od uzbuđenja. Plakao je i snažno me je zagrlio – priča Monika, dodajući i da je nedugo potom Kejleb došao do nje svojim kamionom i ostao da živi sa njom i njenom djecom.

Uskoro su počeli da osjećaju nešto više jedno prema drugom, a Monika to objašnjava činjenicom da ga nije ona odgajila, i tvrdi da je veliju ulogu odigrala i genetska seksualna privlačnost.

 Jednom prilikom rekla sam mu: „Ne znam kako ćeš da odreaguješ na ovo. Ja sam tvoja mama, ali se zaljubljujem u tebe“. Kejleb mi je rekao da i on gaji određena osjećanja prema meni, ali da se plašio da mi to saopšti – priča Monika, dodajući da su potom prošetali po parku, i ona ga je tom prilikom pitala da li bi se zabavljao sa njom. Odgovor je bio potvrdan.

Ubrzo su počeli da imaju i seksualne odnose i ponašali se kao pravi par. Kejleb za medije kaže da smatra da, budući da su oboje punoljetni, treba da sami odlučuju o svom životu, čak i ukoliko te odluke vode u incest.

Njima je sud odredio mjeru razdvajanja na 18 mjeseci, a nakon toga su tri godine mogli da se viđaju, ali samo uz nadzor. Uz to, Monika je odvojena i od svoje ostale djece. Međutim, uprkos svemu tome, majka i sin poručuju da ih ništa neće spriječiti da nastave da se viđaju.

Što je najgore od svega, čitavu vezu podržava Monikin bivši suprug i Kejlebov otac Dejton Čavez, piše Dejli mejl, prenosi Žena Blic.

Previous article“Nikad nismo zabilježili ovakav slučaj prevare” Srbin u Njemačkoj na željezničkoj stanici naplaćivao toalet
Next article“Šljuka je oteo Stefana Živojinovića” Šiptarov saradnik otkriva detalje OTMICE BRENINOG SINA