Home Izdvojeno Izbačen iz aviona: Nosio crvene tange na licu umjesto maske (VIDEO)

Izbačen iz aviona: Nosio crvene tange na licu umjesto maske (VIDEO)

222
0
IZVOR: TWITTER/PRINTSCREEN/@CHANNING_TV

Adam Džen (38) je snimljen kako na licu umjesto maske nosi crvene tange. “Junajted erlajns” je uklonila Džen sa leta, navodeći nepoštovanje savezne odredbe za nošenje maski.

Muškarac je uklonjen sa leta “Junajted erlajnsa” nakon što je koristio crvene tange kao masku za lice. Od Adama Džena (38), iz Kejp Korala na Floridi, zatraženo je da se iskrca sa leta koji je planiran za polijetanje sa međunarodnog aerodroma Fort Loderdejl ka Holivudu nakon što je ušao u raspravu sa stjuardesama, izvestio je “VSVN 7Njuz Majami”, podružnica “Foksa”.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, Džen se može vidjeti kako nosi tange na licu. Član letačke ekipe je prišao Dženu i zamolio ga da se iskrca zbog nepoštovanja zahtjeva avio-kompanije o maskama.

Džen je rekao za lokalne medije da je nosio gaćice na licu umjesto maske da bi osporio pravilo o obaveznom nošenju maske na letovima. Trenutno je na snazi savezni mandat za masku koji zahtijeva od putnika u SAD da nose masku za lice u avionima, vozovima i autobusima, kao i na aerodromima i drugim tranzitnim stanicama.

Ilustrovanje tog apsurda nošenjem ženskog donjeg veša na licu je zvučalo savršeno“, rekao je Džen, koji je tokom leta nosio i anti-Bajdenovsku majicu na kojoj je pisalo “Idemo Brendone”. U intervjuu za “NBC”-jevu podružnicu “VBBH”, uporedio je svoje postupke sa pionirkom građanskih prava Rozom Parks.

Sve ostalo što je izazvalo promjene u ovoj zemlji počelo je od običnih ljudi. Roza Parks nije bila poznata. Ona je promenila tok istorije“, rekao je Džen medijima.

Džen je takođe tvrdio da je nosio donji veš na licu tokom više od jednog leta, iako to nije moglo da bude nezavisno provjereno. Pogledajte snimak koji je nastao na posljednjem letu:

“Svaki pojedinačni let naišao je na različite reakcije letačke posade. Neki su nastupili sa uvažavanjem, drugi su se protivili”, rekao je Džen za “VBBH”. Dodao je da mu je bilo dozvoljeno da leti većinu vremena, ali je ovom prilikom u Fort Loderdejlu od njega obezbeđenje aerodroma zatražilo da se iskrca.

Džen je rekao za medije da je kasnije dobio elektronsku poruku od “Junajted erlajnsa” u kojoj se kaže da mu je zabranjeno letenje avio-kompanijom dok ista obrađuje njegov slučaj.

U izjavi za “VBBH”, iz “Junajteda” su rekli da su stali uz zaposlene koji su pozvali da uklone muškarca iz aviona.

Kupac očigledno nije poštovao savezne mjere za nošenje maske, i cijenimo što je naš tim riješio problem na zemlji pre poletanja, izbjegavajući bilo kakve potencijalne smetnje u vazduhu“, navodi se u saopštenju.

Previous articleUbijena čuvena glumica (42): Upucali je dok je čekala sina sa treninga!
Next articleDodik o predmetu u Tužilaštvu BiH: Srpska brani Ustav, ostajemo dosljedni