Home Vijesti Lažni ginekolog prevario stotine žena: Uhapšen seksualni napasnik u Italiji

Lažni ginekolog prevario stotine žena: Uhapšen seksualni napasnik u Italiji

449
0
IZVOR: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ EINSATZFAHRTEN SÜDTIROL

Osumnjičeni seksualni napasnik se predstavljao kao ginekolog kako bi prevario stotine Italijanki da se podvrgnu vaginalnim pregledima preko interneta, saopštila je italijanska policija.

Ovaj 40-ogodišnjak uhapšen je danas u Bariju, na jugu Italije, a izvršena je i racija u njegovoj kući. Nekoliko pametnih telefona i memorijskih kartica zaplijenjeno je nakon što je policija jedno vrijeme prisluškivala njegove pozive, nakon što je primila pritužbe više žrtava.

Čovjek je navodno ciljao žene koje su podvrgnute brisevima na akušerskim klinikama širom zemlje. Zatim im je govorio da im je dijagnostikovano “nekoliko vaginalnih infekcija” i zamolio ih da se skinu dok ih je gledao preko veb kamere, navodi policija u saopštenju.

“Potom ih je ubijedio da se podvrgnu onlajn ginekološkom pregledu”, saopštila je policija, dodajući da je na meti bilo “preko 400 žena širom Italije”, od Lacija do Lombardije i Kalabrije.

“Predstavio se kao ljekar. Znao je moj datum i mesto rođenja i pitao me je da li sam posljednjih mjeseci bila na ginekološkom pregledu”, rekla je jedna žrtva, prenosi italijanska “Republika“.

“Postavljao je sve ličnija pitanja… zatim je tražio video poziv preko “Zoom-a” ili “Hangout-a”… i tražio od mene da pokažem svoja intimna mjesta da potvrdim dijagnozu”, rekla je žena, koja je u medijima predstavljena kao “Lusija”.

Ova mlada žena (24) iz Salenta prvi put je prijavila navodno zlostavljanje kada je na Instagramu objavila da ju je nazvao muškarac koji se predstavio kao ginekolog.

Čovek je znao njene lične i zdravstvene podatke i ugovorio je video-termin tokom kojeg je tražio od nje da se skine i pokaže pred kamerom. Ona je stala pre nego što se skinula nakon što je primijetila nešto neobično, ali su mnoge druge žrtve dobrovoljno sledile njegova naređenja, saopštila je policija.

Navodno, osumnjičeni je koristio svoj kućni broj kada je obavljao pozive i činilo se da je znao sve o nedavnim kliničkim testovima žrtava u zdravstvenim ustanovama širom Italije.

Tokom video-razgovora, postavljao je sve intimnija pitanja prije nego što bi ih zamolio da izvrši “vaginalni pregled”. Istraga o zlostavljanju je u toku, saopštila je policija.

U istom gradu Bariju, ovog mjeseca je uhapšen lijekar nakon što je uhvaćen polugo u hotelskoj sobi sa “pacijentkinjom” kojoj je nudio da izleči svoju bolest seksom sa njim. Dr Đovani Minijelo (60), koji je svoj polni organ u snimku nazvao “magičnom flautom”, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio seksualni napad na dvije žene

Ljekar je bio meta tajne operacije jedne TV emisije, nakon što je jedna od njegovih pacijentkinja rekla producentima kako joj je ponudio da joj “dekontaminira” humani papiloma virus (HPV), uprkos tome što je njen test bio negativan na infekciju.

Previous articleItalijanska legenda preživjela horor, uperili pištolj u njega pred djecom: Sjeo da večera, razbojnici iskočili iz grmlja
Next articleUtrčala gola na Vimbldon, policija je odvela sa terena: Finalisti ostali u šoku, a brzo je otkriveno ko je ona