Home Vijesti Šta nam donosi pun Mjesec u Blizancima: Kod Ovna dolazi do velike...

Šta nam donosi pun Mjesec u Blizancima: Kod Ovna dolazi do velike promjene, Strijelac više ne želi da “igra na sigurno”

429
0

Pročitajte šta pun Mjesec u Blizancima donosi svakom znaku horoskopa!

Pun Mjesec će u znaku Blizanaca biti 19. decembra. Ovaj Mjesec se još naziva i hladni, a evo šta će donijeti svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Kod vas će doći do velike promjene u ponašanju. Donedavno ste bili vrlo pažljivi u svojim planovima, u smislu da niste željeli nimalo da rizikujete. Više vas je vodio strah nego nada, ali sada će se to promijeniti.

Moguće je da ćete svoj bijes iskaliti na nekoj bliskoj osobi, a onda će vam se raspoloženje potpuno promijeniti i bićete vedri i spremni za smjelije planove.

Bik

Pun Mjesec u Blizancima navešće vas da razmišljate o mjestima koja niste vidjeli, knjigama koje niste pročitali, hobijima koje niste isprobali… Želite da vam naredna godina bude puna avantura i spremni te da istražite šta bi to tačno moglo da bude.

Blizanci

Spremate se da punom parom prionete na nove projekte i ideje koje ste spremali tokom čitave ove godine. Ambicije su vam još izraženije nego inače, želite da sve bude veće, vedrije i smjelije.

Spontanost je važna, ali vi ste uvijek spremni da iskoristite sve prilike koje vam se pruže.

Rak

Zatvarate poglavlje u kojem ste više razmišljali o prošlosti nego o budućnosti. Pun Mjesec u Blizancima vas okreće ka budućnosti, prešli ste preko svega što vas je tištalo u prethodnom periodu. Počnite polako, pronađite neku ideju koja vam se dopada i računajte na pomoć prijatelja.

Lav

Bićete više fokusirani na ono što se dešava u vama, željećete da radite na sebi, da oprostite sebi na svim svojim manama i da cijenite svoje vrline.

Konačno ćete se okrenuti svojim istinskim željama, prestaćete da udovoljavate drugima i sa novom energijom ćete ući u 2022.

Djevica

Razmišljate da kao cilj u narednoj godini sebi postavite nešto vezano za edukaciju, što je sjajno za vas. Bilo da je riječ o novom jeziku, vještini, radionici… to će vam pomoći da saznate više o svojim interesovanjima, a možda se na kraju razvije i u nešto od čega ćete da živite.

Vaga

Želite više da se posvetite prijateljima i partneru. Vaše veze, kako sa prijateljima, tako i sa partnerom, su vam jako važne, a čini se kao da ste ih u prethodnom periodu, iz ovog ili onog razloga, zapustili. Zato sada želite da poradite na njima i učinite ih jačim nego ranije.

Škorpija

Ovaj pun Mjesec će u vama osvijestiti činjenicu da sopstveni stavovi i ponašanje mogu da vas spriječe da ostvarite nešto što želite. Konačno ćete se probuditi, neke stvari ćete posmatrati drugačije, drugačije ćete se i ponašati i to će vam donijeti sjajne promjene.

Strijelac

Putovanja su vam uvijek na vrhu liste prioriteta, a sada ste spremniji nego ikad da istražite destinacije i isplanirate gdje biste sve mogli da idete 2022.

Dosadilo vam je da “igrate na sigurno”, do izražaja sada dolazi vaša hrabrost, samopouzdanje i želite da opet “šetkate” svijetom.

Jarac

Inače ste tip osobe koja više voli da radi sama i da bude sama, ali sada se sve mijenja. Želite da budete u društvu, komunikativni ste, želite da sarađujete i povezujete se sa drugima. Razmišljate o tome kako možete da upoznate ljude koji dijele slična interesovanja sa vama i kako da sa njima ostvarite neku saradnju.

Vodolija

Dosadilo vam je da se sve “vrti u krug”, da vam dani prolaze kao po nekom šablonu. Sada pokušavate da sagledate širu sliku, da stvorite neku dugoročniju viziju i osmislite plan kojim ćete ostvariti to što želite. Budite hrabri, što više budete ciljali, ishod će biti bolji. Postavite sebi izazov da stvorite za sebe život kakav želite.

Ribe

Tokom punog Mjeseca u Blizancima razmislite o tome na čemu radite, šta vas trenutno uzbzđuje i kako da to unaprijedite i ubrzate kako biste ostvarili svoj cilj u 2022. Moguće je da će neko putovanje ili neko iz inostranstva odigrati ključnu ulogu u ostvarenju vaših snova.

Previous articleZaharova: Njemački državljanin Kristijan Šmit nema legitimitet za visokog predstavnika u BiH
Next articleTragedija na treningu u Španiji: Dječak (7) udario glavu i preminuo na terenu