Home Izdvojeno Ili kandidatura za PREDSJEDNICU do 22. decembra ili na izbore ide SAMA!

Ili kandidatura za PREDSJEDNICU do 22. decembra ili na izbore ide SAMA!

546
0
FOTO/PRINTSCREEN

Želi Draškovu ostavku

Na nedavno održanoj internoj sjednici PDP gdje su se članovima kratko obratili Branislav Borenović, Igor Crnadak i Mladen Ivanić, za riječ se, kako navodi izvor za aloonline.ba javila Jelena Trivić, koja je odmah na početku rekla da nema mnogo vremena te je tražila da se odmah riješi njeno pitanje kandidature za predsjednicu Republike Srpske!

– Trivićevoj se suprotststavio Draško Stanivuković koji je smireno zamolio Jelenu da sačeka, te da postoje i druge svari koje se moraju odrediti, kao što su liste itd…Međutim ona je na to burno reagovala te rekla da inzistira da njena kandidatura bude objavljenna najkasnije 22. decembra, a ukoliko ne bude tako, ona ći ići sama i da će 23. ili 24. decembra tražiti smjenu Draška Stanivukovića sa mjesta predsjednika gradskog odbora PDP-a- kaže naš izvor.

Nezvanično saznajemo da se odmah nakon toga čula sa Slobodanom Vaskovićem, te mu isričala sve navedeneno. Trivićeva je, kako se već duže vrijeme priča, u dosluhu sa ovim novinarom koji Draška Stanivukovića naziva „opozicionim manipulatorom“, a navodno, prema tvrdnji našeg izvora iza svega stoji jedan financijski moćan opozicionar koji sve ovo i plaća.

Aloonline.ba

Previous articleZnate li šta je posao koordinatora za intimnost? Zvuči seksi, ali je teže nego što mislite
Next articleVoće koje svi volimo produžava život: Prezrelo je najbolje