Home Showbiz Nepoželjna kod zeta i kćerke: Luna i Marko prave Novogodišnju žurku, Anabela...

Nepoželjna kod zeta i kćerke: Luna i Marko prave Novogodišnju žurku, Anabela nije pozvana

217
0
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Luna Đogani i Marko Miljković privode kraju renoviranje i opremanje stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu i samo je pitanje dana kada će se preseliti.

Problem je nastao jer prave proslavu za useljenje na koju Anabela nije pozvana.

Zajednički život u novom stanu popularni par proslaviće novogodišnjom žurkom na koju će biti pozvani samo odabrani. Na listi zvanica su njihovi najbliži, kao i prijatelji, ali ne i Anabela Atijas, koja sa zetom nije u dobrim odnosima.

Dolazi Gagi

Kako bi obilježili novo životno poglavlje u novom, prostranom stanu, koji su zajedničkim snagama kupili i opremili, Luna i Marko će organizovati malu proslavu i to uoči Nove godine. Kako izvor blizak paru kaže, njih dvoje će najluđu noć provesti u društvu najmilijih, prvenstveno kćerkice Mije, a na zabavu su pozvali i nekoliko prijatelja, kumove, kao i članove porodice. Kako su Markovi roditelji u Brusu, oni neće moći da se organizuju i da stignu prije januara da vide njihovo novo gnijezdo, ali će proslavi zato prisustvovati Lunin tata Gagi, kao i mlađa sestra Nina, sa kojom je nerazdvojna, piše Kurir.

Mnogi su se pitali šta će biti sa mamom Anabelom, kao i da li će i nju Đoganijeva pozvati na parti, s obzirom na to da ona nije u dobrim odnosima ni sa Markom, ni sa Gagijem.

Poštuju dogovor

Po riječima sagovornika, Luna je već razgovarala sa majkom na tu temu i objasnila joj šta planira, te da neće moći da je pozove da prisustvuje te večeri na proslavi useljenja. Iako joj je bilo neprijatno da to saopšti Anabeli, pozvala ju je da bude njen gost dan poslije Nove godine i da je posjeti sa suprugom Andrejem i najmlađom kćerkicom. Naravno, pjevačica se nije naljutila na nasljednicu jer je svjesna da bi je time dovela u neprijatnu situaciju, a i postigla je dogovor sa njom i zetom nakon što se rodila Mia.

Kao što je Marko rekao, on nema ništa protiv da se Luna viđa sa majkom, te da ona slobodno može da dolazi u njihov stan i da viđa unuku, ali samo kada on nije tu. Miljković je uvijek fer i poštuje dogovor, pa ukoliko Anabela želi da svrati kod njih, on nađe neku zanimaciju i izađe iz stana.

Previous articleOpasna navika: Ako ovo ne uradite pred spavanje, ugoržavate zdravlje
Next articlePoznata glumica dala podršku: Održan protest protiv Rio Tinta