Home Lifestyle Posljednja nedjelja ove godine donosi haos za četiri znaka: Koga očekuje ogromna...

Posljednja nedjelja ove godine donosi haos za četiri znaka: Koga očekuje ogromna sreća, a kome se život pretvara u pakao

205
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREEENSHOT/MOVIECLIPS

Pročitajte nedjeljni horoskop za kraj decembra!

Uoči Nove godine, mnogi razmišljaju o tome šta da promijene kako bi poboljšali život, sabiraju utiske, analaziraju greške… Za neke znakove ova posljednja nedjelja decembra će biti izuzetno turbulentna i puna neočekivanih obrta!

Bik

Kod Bika će se glavne promjene desiti na polju porodičnog života i ne može se reći da će biti povoljne. Glavni problem će biti njegov tvrdoglav karakter, zbog kojeg postoji velika vjerovatnoća da bukvalno otjeraju srodnu dušu. Savjet Bikovima je da krajem decembra budu pažljivi prema voljenima i da ne izazivaju sukobe.

Blizanci

Posljednji dani decembra za Blizance će biti izuzetno haotični. Osim nevolja koje će bukvalno “pljuštati” sa svih strana, moguć je i kraj duge veze. Savjet astrologa je da budete oprezni u komunikaciji sa kolegama, jer postoji rizik od neprijatnih iznenađenja. Generalno, predstavnici ovog znaka će se naći na ivici nove životne faze.

Rakovi

I Rakove očekuju velike promjene u posljednjoj nedjelji decembra, ali pozitivne. Tik pred Novu godinu ih očekuje veliki uspjeh na profesionalnom planu. Odlazeća godina će se završiti povoljno, otvarajući vrata novim mogućnostima u 2022. godini. Nije isključeno da će se pojaviti novi izvori prihoda. 

Ribe

Ribe da se pripreme za dobre vijesti i prijatna iznenađenja, a krajem decembra će najviše sreće imati na polju finansija. Mogu da očekuju znatno poboljšanje u ovoj sferi, što će unijeti harmoniju u porodični život. Ove promjene će Ribama obezbijediti dobar početak u novoj godini.

U decembru svi predstavnici Zodijaka treba da obrate pažnju na zdravlje, a najgore od svega je što će na to dosta uticati negativne emocije. S druge strane, posljednji mesec 2021. biće savršen da se riješite opterećujućih misli i nepotrebnih stvari.  

(MONDO)

Previous articleLedena površina veličine Britanije uskoro bi mogla da se raspadne
Next articleRazorna oluja napravila pustoš, komunikacije u prekidu, aerodrom uništen