Home Showbiz Džet set “Zverku” još jedna žena optužuje za seksualno uznemiravanje: Sad ih ima tri

“Zverku” još jedna žena optužuje za seksualno uznemiravanje: Sad ih ima tri

185
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/MOVIEMANIACSDE

Glumac Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke iz serije “Seks i grad”, nedavno je optužen za seksualni napad na dvije žene, a sada se pojavila i treća koja ga je prijavila.

Tridesetogodišnja devojka koja je istupila protiv glumca koristi pseudonim Ava, navodi da je glumac Kris Not (63) navodno nasrnuo na nju u restoranu 2010. godine, piše “Page Six”.

“Imala sam osjećaj kao da sam jedina osoba na svijetu koja je čula da govorim ‘ne”, rekla je. 

Rekla je da je odlučila da progovori javno o susretu sa glumcem nakon što je u stranim medijima vidjela da su još dvije žene imale slično iskustvo kao ona, što joj je dalo hrabrost.

Kada je glumac navodno nasrnuo na Avu, ona je imala samo 18 godina, a radila je kao hostesa i pjevačica u italijanskom restoranu “Da Marino” u Njujorku.

“Not je tada imao 55 godina i taj je restoran često posjećivao, obično pijan”, rekla je Ava za strane medije.

“Volim Kanađanke”, priznala je da joj je govorio dok ju je hvatao i privlačio da mu sjedne u krilo.

Oko jedan sat ujutro, nakon što se restoran zatvorio, Avi je menadžer rekao da će joj platiti u zadnjem dijelu restorana. Tamo je i došla, uzela svoj kaput i novac. Odjednom je u kancelariju došao i Not koji je ugasio svjetla.

“Ponašao se kao da smo se namjerno iskrali u kancelariju zajedno”, rekla je i opisala glumca kao teškog i snažnog.

Not je navodno tada počeo da je ljubi, pribija uz sto i dira. Kaže da se nadala da će to što ima menstruaciju zaustaviti glumca, ali nije. Ava se pomakla na stolicu kako bi mogla da ga odgurne rukama i nogama.

“Nije me slušao kada sam govorila ‘ne’, ali je čuo kada sam rekla ‘ne ovdje’. Uvjerila sam ga da ćemo se sastati na drugom mjestu”,  ispričala je za Daily Beast.

Ava je tada rekla da je uspjela da uvjeri glumca. Kasnije ju je pitao za njenu adresu kako bi mogao da pošalje po nju automobil koji bi je dovezao do njegovog doma, ali ona je otišla kući i nije mu odgovarala.

“Svi udovi su me ujutru boljeli”, prisetila se.

Glumac je negirao sve Avine navode i nazvao ih “potpuno izmišljenim”.

“Kris uopšte ne poznaje ovu osobu i, kao što je već rečeno, nije i nikada ne bi na taj način prešao granicu”, rekao je predstavnik glumca za strane medije.

(MONDO)

Previous articleLuka Modrić može da igra još 50 godina! Igrao je za Real, ali je brutalno iskren – Ma ja sam bio daleko od tog nivoa!
Next articleUhapšen Dobojlija: Policija pronašla arsenal oružja