Home Lifestyle Raka očekuje dobitak, Ovnu stiže pomoć u pravo vreme, Djevica flertuje

Raka očekuje dobitak, Ovnu stiže pomoć u pravo vreme, Djevica flertuje

183
0

Pročitajte dnevni horoskop za 19. decembar!

Ovan

Odlično se osjećate danas. Imate dosta energije. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći da biste bili još efikasniji.

Bik

Može da vam bude bitno da se danas posvetite porodici. Budite otvoreni za neke nove poslovne prilike, ali nemojte da se premarate. Budite spremni za napredak.

Blizanci

Moguć je kraći put. Odlično se osjećate. Potrudite se da se dogovorite sa bliskim ljudima oko svega jako brzo.

Rak

Priliv novca je očekivan. Konačno ćete da budete zadovoljni kako se sve odvija na radnom mjestu. Primjetiće nadređeni da se dosta trudite i bićete nagrađeni u skladu sa tim.

Lav

Moguća je glavobolja. Veoma ste napeti. Ne osjećate se baš najbolje i bilo bi dobro da radite više na sebi i da razmislite o usavršavanju.

Djevica

Završite sve što ste započeli. Skloni ste flertu. Moguća je neka avantura ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o svemu. 

Vaga

Družite se više sa prijateljima. Preoptetećeni ste obavezama i pod stresom ste. Nije vam lako da sve lako postignete, ali se organizujte bolje.

Škorpija

Napeti ste zbog obaveza. Neko vas baš opterećuje i nije vam lako da dođete do rešenja problema na radnom mestu. Isključite emocije i budite racionalni da biste bili uspješni.

Strijelac

Nije vam lako da se fokusirate na rad jer ste premoreni. Moguć je kraći put. Iskoristite priliku ako vam se pruži. Odličan je dan da razmislite o saradnji sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta ili zemlje.

Jarac

Ne trošite previše novca. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Potrudite se da budete skloni kompromisu.

Vodolija

Saradnja sa drugima je odlična. Sve vam ide kako ste isplanirali. Odličan je dan za ljubav i flert.

Ribe

Na poslu je sve odlično i dobro se snalazite. Nemate motivaciju, ali iskoristite više vremena da se odmorite. Posvetite se više svom zdravlju.

Previous articleNovogodišnja rasvjeta u Crnoj Gori hit na internetu, a evo zbog čega
Next articlePremijerligaški “zmajevi” sa 10 igrača nisu izdržali u Los Anđelesu! SAD do pobjede u 89. minutu