Home Lifestyle Strijelcu iznenada stiže novac, Bik nikad zavodljiviji, Blizanac se “čudno” ponaša

Strijelcu iznenada stiže novac, Bik nikad zavodljiviji, Blizanac se “čudno” ponaša

147
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/ MOVIECLIPS

Pročitajte dnevni horoskop za 20. decembar!

Ovan

Veoma ste vrijedni. Sve vam ide od ruke. Lako dolazite do dobrih rezultata i prilično ste ambiciozni.

Bik

Kreativni ste. Imate višak energije i želju da napravite promjenu na poslu. Romantični ste u vezi i uživate sa partnerom. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

Blizanci

Osjetljivi ste na kritiku. Nije vam lako da se dogovorite sa drugima i to ne liči na vas. Budite temeljniji da ne biste imali probleme.

Rak

Veoma ste komunikativni. Imate potrebu za učenjem nekih novih stvari. Izvjestan je napredak na poslu.

Lav

Postoje manji problemi na poslu, a to će se naročito odnositi na organizaciju. Potreban vam je potpuno novi pristup radu. Budite otvoreni za neku novu saradnju sa drugima jer će vam to donijeti dobitak.

Devica

Usredsredite se na detalje. Neka ženska osoba može da bude od pomoći na poslu. Moguć je napredak, ali ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da odradite. 

Vaga

Završite obaveze na vrijeme. Ne osećate se baš dobro i nemate motivaciju. Nađite više vremena za odmor, nije vam idealan dan za previše događaja.

Škorpija

Komunikativni ste i želite neku novu saradnju. Razmislite da li je moguć kraći poslovni put. Neka mlađa osoba može da vam bude od pomoći.

Strijelac

Priliv novca je očekivan. Budite direktni i jasno kažite kolegama na koji način želite da sarađujete. Nije vam lako da se oslonite na druge. Napravite kompromis.

Jarac

Veoma ste napeti. Moguć je pritisak ili glavobolja. Nemojte da se preforsirate na radnom mjestu, budite umjereni u radu.

Vodolija

Iskoristite dan za završavanje obaveza. Ipak, budite kreativni i spremni ste za neku novu poslovnu priliku. Preko ženske osobe se otvara opcija za rad.

Ribe

Imaćete povećane troškovi. Ne nervirajte se previše oko posla nego budite posvećeni partneru. Veoma ste strastveni i skloni flertu.

Previous articleZašto su Srbi odbacili neke riječi misleći da su hrvatske
Next articleSunčano ali hladno, na putevima oprez zbog poledice