Home Izdvojeno ĐAJIĆ UZEO MAHA, u srijedu će pokušati opoziv Stanivukovića?

ĐAJIĆ UZEO MAHA, u srijedu će pokušati opoziv Stanivukovića?

202
0
foto/aloonline.ba

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković odgovorio je na poziv Vlade Đajića da podnese ostavku ističući da poziva skupštinsku većinu da već u srijEdu na sjednici Skupštine na dnevni red uvrste njegov opoziv.

„Ja ih izazivam da to učine“, rekao je Stanivuković.„Prihvatam. Ja ću dodati tačku u dnevnom redu i potpisati. Mogu na dan sjednice to da dopišem. Vjerujete da bih bio srećan da to učine. Na dan sjednice, ne moraju čekati 48 sati, ako to iskažu na dan sjednice u bilo kojem trenutku, ja idem u kabinet, nazvaću svoje ljude i idemo u trku. Mi radimo istraživanja, moja podrška u Banjaluci je beton, 55 odsto. Pozitivan rejting 24 je moja ocjena, a drugih kadrova SNSD-a je u debelom minusu. Pričam o ličnostima“, istakao je.

Istakao je da je kao gradonačelnik pobijedio u 43 mjesne zajednice, a kao PDP u njih 14, što znači da je infrastruktura stranke pojačala.

Predsjednica Gradske izborne komisije Nada Batinar rekla je da je u skladu sa izbornim procedurom u 56 mjesnih zajednica bilo dovoljno da se izbori odrze dok ce se procedura ponoviti u naselju Šimići.

– U svim 57 mjesnih zajednica od 190.296 biraca izašlo je ukupno 44.003, najveca izlaznost je bila u Ljubačevu, a najmanja izlaznost u Srpskim toplicama – istakla je Batinar.

GIK je zaprimio jedan prigovor koji je jutros povučen.

– Mi smo kao tim odreagovali i otklonili sve probleme koji su bili – rekla je Batinar.

Izvor: Aloonline.ba

Previous articleDODIK: NAJVEĆI BROJ ZAPOSLENIH IKADA U SRPSKOJ
Next articleOVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Pogledajte koliko je glasova osvojio Dragičević