Home Showbiz Džet set Zbog večere sa Putinom 2015. godine, umalo da završi u zatvoru

Zbog večere sa Putinom 2015. godine, umalo da završi u zatvoru

445
0
foto/profimedija

Ornela Muti ima 67 godina i ta činjenica fascinira mnoge jer ova žena, vanserijske ljepote, izgleda barem 20 godina mlađe!

Priča se da vodi računa o tome šta jede, pa je njen jelovnik sastavljen od povrća i nešto malo voća. Meso ne jede, a njena djeca su umjela da kažu: “Mama je stalno na dijeti.”

Pored nevherovatne ljepote i divnog glumačkog talenda, Ornela je u žižu javnosti dospjela i 2015. godine kada je počinila krivično djelo zbog Vladimira Putina!
Glumica je za dogovoreni nastup dobila oko 25 hijada evra, ali je riješila da umjesto na scenu ode na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sant Petersburg. Kada se istina objelodanila, sud ju je kaznio sa 600 evra i osam mjeseci zatvora, ali je robija preinačena u uslovnu kaznu kada je nadoknadila novčanu štetu pozorištu iz Trsta. Godinu dana kasnije podnijela je i zahtjev za rusko državljanstvo.

Ona je majka troje djece, dve kćerke: Nika Riveli i Karolina Fachineti, i sina Andrea Fachinetija

1974. godine rađa djevojčicu Niku. Pošto Ornela nije bila udata, niko nije znao ko je otac djeteta, a ona to nije htjela nikad da oda.

Nika je glumica, manekenka i pjevačica. Buntovnica koja voli slobodu i život živi onako kako želi. Pričalo se da sa majkom nije u najboljim odnosima i to upravo zbog njenog prkosnog i buntovničkog ponašanja.

Karolina je smirena žena i majka dvoje djece. O njoj se malo zna, a još manje priča. Dok njihov mlađi brat živi poput starije sestre, divlje i slobodno, ali to se valjda više prašta muškarcima nego ženama.
Djeca ove ljepotice pokušavali su nekoliko puta da steknu svjetsku slavu, kao i njihova majka, ali u tome nikad nisu uspjeli. Italijanski mediji često u njima traže crte lica njihove majke, naznake vanvremenske ljepote.

Izgleda da nije lako biti dijete Ornele Muti.

Često izlaze fotografije Ornele sa kćerkama uz komentar: “Mama izgleda bolje od kćerke!”

Pametna i lijepa Ornela Muti, uprkos godinama i dalje plijeni svojim izgledom. Svi kažu da je dostojanstveno i lijepo stari.

Dok je mnogi pitaju za tajnu mladosti, Ornela se samo smješka i ćuti. Istina je da često posjećuje plastične hirurge koji su uspjeli da sačuvaju njen mladolik izgled.

Previous articlePomiješajte ova dva sastojka i sipajte u saksiju
Next articleKonstrakta je loša kopija Marine Abramovič, ali satanizam je isti