Početna Rijaliti Prve slike razgovora Miljane i Zole: Ona leži u bolničkom krevetu sa...

Prve slike razgovora Miljane i Zole: Ona leži u bolničkom krevetu sa cigaretom, moli ga da žive zajedno

143
0
FOTO: SCREENSHOT/COMBO

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu uslijed komplikacija poslije smanjenja želuca u Turskoj. Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola zvao ju putem video-poziva, o čemu se naširoko polemiše.

Miljana se, kako se već danima priča, u bolnici non-stop žalila kako joj nedostaju cigarete, a u snimku u kom razgovara sa Zolom vidi se kako puši u bolničkom krevetu, protivno pravilima klinike.

Kulićeva je Zolu zvala da “dođe u goste kod nje i Bebice”, pa mu je govorila: “I to ti je život, nekome majka, nekome maćeha”, dok je on odgovarao da će da je posjeti u bolnici, prenosi Blic.

– Ne znam koliko je srećna, rekla mi je da želi da živim sa njom. Ja sam sve snimio, jer sam se opekao više puta. Poenta priče je da ja nju nisam uznemiravao. Poslaću taj snimak gdje pričamo na video-pozivu. Ja sam njoj rekao da se meni desilo tako nešto ona bi mene drugi put sahranila, rekao sam joj da sluša majku. Pitao bih nešto Mariju, šta treba da bude motiv jedne majke da se pojavi na televiziji a kćerka joj je u takvoj situaciji – kazao je preksinoć Zola u uključenju u emisiju “Narod pita”.

Miljanino stanje se i dalje prati iz dana u dan. Ona bi za nekoliko dana, ukoliko se nešto ne pogorša, trebalo i da bude otpuštena na kućno liječenje.

Prethodni članak“Kupačice moja” Dejan snimao Aleks u vodi, krenula lavina komentara
Naredni članakMari u spektaklu izbacio Vavrinku