Početna Rijaliti Baka Prase poklanja automobil vrijedan 60.000 KM

Baka Prase poklanja automobil vrijedan 60.000 KM

89
0
Baka Prase je posljednjih mjeseci bio u epicentru javnosti zbog sajber nasilja prema Kristini Kiki Đukić koja je tragično preminula u decembru prošle godine, a sada je odlučio ponovo da se vrati kao da se ništa nije desilo.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vratio se na društvene mreže nakon burnog i turbulentnog perioda koji je sada već iza njega. Bogdan je iznenadio svoje fanove obavještenjem da će jednom od njih, najsrećnijem, pokloniti auto vrijedan 30.000 evra.

Naime, Baka se prije nekoliko dana pohvalio da je za jedno veče, od donacija fanova, za noć zaradio čak 4.000 evra, a sada je odlučio da im se oduži.

Hoću da vam poklonim nov auto, 2021-22 bmw 1 u m paketu. Auto bi bio u garanciji, manji motor i jeftiniji za održavanje, tako da, ko ga god bude osvojio, moći će sebi da priušti da ga vozi i neće morati odmah da ga proda. Ne želim da poklanjam polovna kola jer znam koliko tu ima ulaganja, koliko je auto oštećen, udaran, vraćana kilometraža – napisao je Bogdan, a potom ispisao i uslove za ovo darivanje.

Podsjetimo, Baka Prase je posljednjih mjeseci bio u epicentru javnosti zbog sajber nasilja prema Kristini Kiki Đukić koja je tragično preminula u decembru prošle godine, a spekuliše se i da je počinila samoubistvo.

Prethodni članak“Španski Stonehenge” se ukazao sa dna jezera
Naredni članakDečko je silovao 8 sati, pa platio čovjeka da je polije kiselinom